Kvinde frygtede for sit liv, da hun pludselig fik leveret to mystiske kasser

Udland

22/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Sophie Jones, 35, blev forleden stærkt forbløffet, da hun ud af det blå fandt to 40 kg kasser mærket "farligt gods" på hendes dørtrin. To kasser, hun ikke havde bestilt og som indeholdt farligt gods.

Sprøjtede ud

Sophie tog mod til sig, og åbnede den ene kasse, da hun var nysgerrig på, hvad der lå inde i den. Til hendes forskrækkelse fossede det ud med tøris i hele køkkenet.

Hun fortæller: "Det var ligesom noget fra en sci-fi-film. Jeg lukkede den hurtigt igen, og jeg har været for bange til at åbne den igen. Jeg er bekymret for, at det kunne være noget giftigt, som jeg nu har i mit hus."

TIl hendes held opdagede hun, at det ikke var noget giftigt, men var en fejllevering til Siemens Healthcare Diagnostics. Efter The Sun kontaktede Siemens, kom de også ud til hende og fjernede kasserne, og beklagede, da de sagde, "det indeholde et biokemisk stof."

De uddybede fejlen med ordene: "De indeholdt ingredienser til medicinske tests og var adresseret til et firmasted i USA," siger han og giver Sophie en uforbeholden undskyldning: "Vi vil gerne give vores undskyldning til fru Jones for den forkerte levering og den udfordring, hun stod over for med at arrangere afhentning."

Ikke den eneste fejllevering

Også andre har oplevet, at de har fået en fejllevering. Senest i en nabostridighed, hvor der var ekstremt kold luft mellem en kvinde og hendes nabo. På et tidspunkt udmøntede det sig i, at kvinden fik leveret en pakke med naboens navn, men med hendes adresse: "De har brugt den anden linje på adressen til at sige lever til mit dørnummer', så det ser ud til, at de med vilje fik det bestilt til mit nummer," fortsatte hun.

Det efterlod hende i chok og med spørgsmål, hun stillede til Mumsnet: "Hvorfor ville nogen gøre det? Ville jeg være urimeligt bare at sende pakken tilbage uden at give dem den?"

Til det svarede en: "Frække s*k. Jeg går ud fra, at den lige er blevet efterladt på dit dørtrin og ikke er blevet afleveret til dig. Jeg ville bare efterlade den uden for dit hus."