Kvinde bestiller hummer til 1500 kroner- hvad hun gør med den, chokerer alle

Udland

01/10/23 | 07:56

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Det er ikke hver dag, man kan sige, at hovedpersonerne i en video er en kvinde og en stor hummer.

En turist, der sammen med sin mand ønskede at få noget at spise i fiskerlandsbyen Golfo Aranci på øen Sardinien bestilte en catalansk hummer med linguini på en elegant fiskerestaurant - og gjorde derefter noget uventet med sin mad.

Det forbløffede ikke kun de andre gæster, men også restaurantens ejer.

For den dyrevenlige kvinde befriede krabaten, inden kokkene på den anerkendte middelhavsrestaurant "Gente di Mare" kunne tilberede den.

"Først troede jeg, hun lavede sjov. Så forstod jeg, at hun mente det alvorligt og ønskede at gøre noget godt," sagde Antonio Fasolino, der driver restauranten sammen med sin bror Gianluca, til Mirror.

Gastronomen beskrev, hvordan han tog hummeren op fra vandbassinet og vejede den i køkkenet. Han oplyste derefter parret om krabatens vægt og prisen:

De næsten to kilo skaldyr kostede 200 euro - cirka 1500 kroner!

Derefter blev den levende hummer lagt i en gennemsigtig spand og stillet ved siden af ægteparret, der kom fra Schweiz.

Det besynderlige spørgsmål

Den schweiziske kvinde ønskede pludselig at vide, om det ville "skade" hummeren, hvis den blev tabt fra en stor højde. Efter at de tilstedeværende havde forsikret hende om, at dette ikke ville ske, lod hun forsigtigt havdyret falde over et metalrækværk.

Hendes mand og en anden person filmede begivenheden, og så snart hummeren berørte vandet, svømmede den væk.

"Da jeg så hendes glæde og spænding, blev jeg også rørt. Hun var meget glad og begejstret," sagde Antonio Fasolino. "Og vi var glade sammen med hende," tilføjede han.

Desværre er det ikke kendt, hvad det sultne par fik at spise i stedet for hummeren, ligesom der heller ikke er nogen meldinger om, hvad der siden er hændt den frie hummer.

Kilde: Tag24