Kunde blev konfronteret i Lidl: 'Hvorfor køber du ikke bare en kniv'

Udland

12/10/22 | 09:04

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En kunde i Lidl måtte lægge ører til dumme kommentarer i butikken, da hun ville købe et populært køkkenprodukt. Da hun forsøgte at få ret på Lidl, endte det med, at hun også blev latterliggjort der.

En kunde i Lidl i England måtte sande, at det ikke altid er muligt at købe ind i Lidl uden at andre blander sig.

Man skulle ellers ikke tro, at købet af et køkkenredskab skulle give anledning til nogle konflikter. Det var dog ikke den oplevelse, Ellie Bird havde, da hun gerne ville købe en såkaldt 'Slicer and dicer'.

Produktet har været populært, og den tyske discount-kæde har solgt mange tusinde slicere, men alligevel kunne en anden kunde ikke lade være med at blande sig, da den britiske kvinde lagde produktet i kurven.

"Der var en, der konfronterede mig i Lidl og sagde: 'Undskyld mig, hvorfor køber du ikke bare en kniv?'," skriver Ellie på Twitter.

Sammen med sin kommentar deler Ellie også et billede af det omtalte produkt.

Det er en speciel grøntsagsskærer, der kan være med til at gøre besværlig snitning noget lettere.

Grøntsagerne skæres i den ønskede form ved hjælp af et skærelåg og derefter falder grøntsagerne i mundrette stykker ned i en beholder nedenunder.

Selv lover producenten, at brugen af sliceren sparer tid og der skæres lige store stykker, men ikke alle synes at være lige overbeviste om konceptet.

Kommentarerne på twitter-opslaget deler også vandene. Nogen er begejstrede, mens andre ligesom den obsternasige kunde i Lidl også mener, at knive er langt at foretrække frem for en slicer.