Fik endelig sit drømmehus - fik et chok, da hun fandt ud af, hvad naboen smed ind i hendes have

Udland

15/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En dårlig nabo kan næsten ødelægge glæden ved et ellers dejligt hjem.

En forfærdet mor har revset sin nabo i en online-mødregruppe, efter at vedkommende er begyndt at smide sin hunds efterladenskaber ind i familiens have.

Den nye husejer siger ifølge Mirror, at hun var glad for at flytte ind i ejendommen med sin mand og deres små børn. Et hjem hun har "ønsket sig i så lang tid", så hun kunne ikke vente med at modtage nøglerne til sit lille paradis.

Men hendes drøm blev hurtigt til et mareridt, da hun opdagede sin nabos klamme vane, der ødelagde familiens mulighed for at nyde det, de forventede skulle være der, de levede lykkeligt til deres dages ende.

Moderen forklarede sin vanskelige situation i et indlæg og hævdede: "Vores nabo har besluttet at begynde at smide sin hunds afføring i min have (noget af det i poser og andet ikke).

"Dette er en utrolig grim og skræmmende ting at gøre, hvad mere er, er at jeg har små børn, og det er derfor også utroligt farligt for dem." Hun tilføjede: "Jeg har kun været her et par måneder, og så vi har aldrig rigtig talt sammen. Jeg kan ved gud ikke fatte, hvorfor han ville gøre dette. Hverken min mand eller jeg har nogensinde haft nogen interaktion med ham. Så det er ikke fordi han ville have nogen form for 'årsag'.

Intet ønske om dialog

Forvirrede forsøgte parret at gå i dialog med deres nabo, men de har ikke haft succes. "Min mand har banket på hans dør to gange for at prøve at forstå, hvorfor han gør dette, og for at prøve at løse sagen, men naboen kigger bare gennem gardinerne, men vil ikke åbne døren." Nu er familien usikker på, hvad de skal gøre ved deres uheldige problem.

"Ikke nok med at jeg nu skal rydde hundelort op, som ikke har noget med mig at gøre! Men mine børn vil ikke gå udenfor og bruge haven længere på grund af det skidt, der sprøjter overalt. Jeg er rådvild... Hvad gør jeg? Hvorfor er nogle mennesker så modbydelige og ondsindede?!"

"Det skulle forestille at være her vi skulle tilbringe resten af vores liv, men han ødelægger vores nydelse!!" konkluderede hun.

En person svarede: "Sikke en modbydelig ting at gøre! Dine stakkels børn kan ikke bruge deres nye have. Jeg ville sætte en høflig seddel ind gennem døren og bede ham om at holde op med at kaste fækalier over hegnet. Hvis det så fortsætter, vil jeg melde det til politiet som chikane."

Kyl lortet retur

En anden rådede: "Virkelig noget forfærdelig at tage sig til. Hvis han ikke vil svare på døren, ville jeg lægge en seddel gennem døren og bede ham om at stoppe med det samme. Hvis det fortsætter, ville jeg returnere det over hegnet og rapportere til miljøsundheden og hundevagten. Jeg håber, du kan få det ordnet."

Ifølge sundhedsmyndigheder vejledning er toxocariasis - en infektion forårsaget af små orme fundet i afføringen på nogle hunde, katte og ræve - sjælden, men kan forårsage alvorlige problemer. Den smitter ikke fra frisk afføring, men oftest fra jord eller sand, der har indeholdt ormeæg i et par uger eller måneder. Hvis du oplever symptomer, bør du søge lægehjælp.