Kirke inviterer dyr til gudstjeneste: Syngende ged ender med at stjæle rampelyset

Udland

05/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Pablo den syngende ged fik folk til at grine midt under gudstjenesten.

To-årige Pablos fantastiske optræden ved Worcester Cathedrals årlige begivenhed har gjort ham til en stjerne på sociale medier.

Det skriver BBC

Den syngende ged førte til anfald af fnis af personale fra Atwell Farm Park nær Redditch og katedralens kormedlemmer.

"Jeg tror, at han begyndte at synge, da han fandt ud af, at når han brægede gav det genlød. Han havde en dejlig tid," sagde gårdens personale.

Den syngende ged går viralt

Videoen af ​​Pablo og hans alpaca-venner Minstrel og Barnaby blev delt af katedralen på TikTok har siden haft 1,6 millioner visninger og 240.000 likes.

Gudstjenesten blev filmet af BBC's Songs of Praise-program, men det er ikke klart, om Pablos bedrifter vil lave den endelige redigering.

Landbrugsmedarbejder Oliver Arundal sagde, at katedralen bad dem om at tage nogle dyr med til gudstjenesten.

"Så vi valgte vores bedste dyr, så godt vi kunne - dem, der kunne gå i snor og opføre sig ordentligt - og det viser sig, at de tissede og sked overalt og dybest set sang huset ned," sagde han og fortsatte: "Hvis du har hørt videoen, vendte hele personalet sig om, og vi knækkede alle sammen sammen af grin. Det er en af ​​de ting, hvor nogen laver en joke eller noget i en upassende situation, og man ikke kan lade være at grine."

Stjal rampelyset

Han sagde, at det var utroligt, hvor populær videoen har været, hvilket allerede har ført til, at Pablo har fået ekstra opmærksomhed på gården.

"Videoen har fået folk til at dukke op og sige: 'Hvor er Pabs?'," sagde han.

Vicedekan Stephen Edwards sagde, at de nød at byde dyrene velkommen, og Pablo ville blive budt velkommen tilbage næste år.

"Pablos løjer har underholdt så mange mennesker verden over, og vi er virkelig glade for at kunne dele den glæde, som vores årlige gudstjeneste bringer så mange mennesker," sagde han og fortsatte: "Dyr er så vigtig en del af vores liv og bringer så meget glæde til så mange. Pablo er bestemt den ultimative dramaged. Han stjal rampelyset, og vi vil helt sikkert invitere ham tilbage næste år."