Skulle passe naboens kat - nu beder hun internettet om hjælp i panik

Udland

17/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Hvis du har kæledyr, har du måske befundet dig i en situation, hvor du har brug for at bede en du stoler på, om at tjekke op på dyrene, mens du er væk hjemmefra.

En kvinde, der gik med til at passe sin nabos kat, begyndte at forstå, hvor meget ansvar det er at passe nogens kæledyr for dem, efter det lykkedes hende at miste missen, da den ikke kom hjem.

Kvinden sagde, at hendes job gik ud på at fodre katten om morgenen og derefter lade den være udenfor, hvor den ville blive til om aftenen indtilhun kom hjem fra arbejde og kunne kalde den tilbage i sin nabos hus.

Og mens de første to nætter så katten vende hjem omkring midnat, var den tredje nat anderledes - katten var tilsyneladende forsvundet og ville ikke komme tilbage, når den blev kaldt på.

Kvinden sagde, at hun endte med at kalde efter katten indtil kl. 03.00, men "kunne bare ikke holde sig vågen" længere, så hun gik bekymret i seng uden at se katten komme sikkert hjem. Og næste morgen var katten stadig væk.

"Hvad skal jeg gøre?"

Ifølge Mirror bad moren om hjælp i en gruppe: "Jeg er kattepasser for min nabos kat, lukker den ud og fodrer den om morgenen og så kalder den ind om natten. Den første nat kaldte jeg på den hver time fra kl. 20. blev ude til 00:30 og kom endelig ind. Den anden nat var den ude til 24 og kom ind …"

"I går aftes kaldte og kaltede jeg på den hver time fra kl. 20.00 til 3.00, og den kom ikke tilbage! Jeg indrømmede til sidst at slaget var tabt og gik i seng. Jeg plejer at gå i seng kl. 22.30, jeg har arbejde og skole der også skal passes. , så det har været lidt af et mareridt, men efter kl. 3 kunne jeg bare ikke holde mig vågen mere! Den kom ikke tilbage i morges efter jeg kaldte efter den kl. 7, og nu er jeg så bekymret."

Kvinden spurgte så, om hun skulle vente med at se, om katten kommer tilbage i løbet af dagen, eller om hun hurtigst muligt skulle fortælle sine naboer, hvad der er sket.

Tog hurtigt hendes parti

Kommentarer til indlægget var hurtige til at forsikre moren om, at hun ikke havde gjort noget forkert, da mange af dem sagde, at det næsten er umuligt at kalde en kat ind, og at hjemmet burde have en kattelem, så katten kan komme og gå som den behager.

En person sagde: "De burde have en kattelem. At forvente, at du bliver vågen hele natten og venter på, at katten kommer tilbage, ville slet ikke være rimeligt. Jeg ville ringe og fortælle dem om situationen, men der er ikke meget du kan gøre ved det. Min sidste kat kom ikke hjem i flere dage ad gangen af og til."

Mens en anden tilføjede: "Du kan ikke kalde en kat ind. Hvis det er det, de har bedt dig om at gøre, er det meget uretfærdigt. De burde have en kattelem."

Og en tredje skrev: "Jeg formoder, at du kommer godt ud af det med dine naboer, så jeg tror ikke, en sms ville skade. De kan fortælle dig, at du ikke skal bekymre dig, og at katte gør det nogle gange. Jeg ville kalde på katten, når du går i seng, hvis du har lyst, men lad den ellers bare være. De kommer tilbage. Katte gør deres egne ting, de små forbrydere. Jeg vil vædde på, at den er gnaven over, at ejerne er væk."