Hun spiller på sin guitar - kort efter skaber en ubuden gæst kaos i lejligheden

Udland

14/07/2023

Foto: Screenshot, @nikkikundanmal / Instagram
Foto: Screenshot, @nikkikundanmal / Instagram

Skrevet af Magnus Møller

Helt fordybet i sine tanker spillede Nikki musik i sin lejlighed. Men pludselig fløj en uønsket gæst gennem vinduet og skabte kaos i Nikis lejlighed på få sekunder.

Mens Nikki Kundamal øvede sig på guitar derhjemme, fik den unge sangerinde sig sandsynligvis den mest forskrækkende oplevelse i sit liv.

Nikki var i gang med at spille "Kiss Me" af "Sixpence None The Richer" på sin guitar, hvor hun også sang med. Khushi, Nikis hund, var også til stede i rummet og lyttede til sin ejers musik.

Men ude på altanen dukkede der pludselig en uventet gæst op. Om "Thomas", som Nikki har navngivet gæsten, blev tiltrukket af guitarspillet, Nikkis stemme eller bare blev lokket af den åbne altandør, skal lade være usagt, men sikkert er det i hvert fald, at "Thomas" endte med at skabe en hel del kaos.

"Ikke mit sædvanlige indhold", skrev sangeren og danseren med et glimt i øjet under den mærkelige video, som hun blandt andet har delt på Instagram.

"Den mest kaotiske dag i mit liv", konstaterer Nikki senere.

Artiklen fortsætter under videoen, husk lyd!

Rovfuglen gør sin entré

På videoen kan man se, hvordan fuglen, først sætter sig på hendes altan og opmærksomt observerer situationen. Da Nikki kort stopper, flyver den nysgerrige rovfugl hurtigt gennem vinduet og sætter sig bagved ejeren ved det lille bord.

Den opmærksomme hund bemærker selvfølgelig det med det samme og begynder at gø voldsomt.

Nikki, der endnu ikke har lagt mærke til gæsten, skælder ud på sin pelsede ven og vil have, at puddelen Khushi tier stille. Men den vil absolut ikke stoppe med at gø, den "prøver" jo trods alt at redde sin ejers liv.

Imens skifter rovfuglen Thomas sin position og sidder nu kun få centimeter fra Nikki.

Situationen går op for Nikki

Så drejer den unge sangerinde sig om og får sig sandsynligvis den skrækkelige oplevelse i sit liv: Hun springer op, begynder at skrige og løber panisk væk. Imens råber hun efter sin roomie, der dog er flyttet ud flere måneder forinden.

Derefter fortsætter videoen med at vise, hvordan den forvirrede Nikki forsøger at finde en løsning på den uventede situation. Hun forsøger at berolige hunden og samtidig få den ukendte rovfugl til at forlade hendes lejlighed.

Efter nogle minutter af kaos og skrigende forsøg på at skræmme rovfuglen væk, ser det ud til, at den endelig får nok og letter fra bordet.

Nikki deler senere videoen med sine følgere på sociale medier og beskriver oplevelsen som både skræmmende og morsom. Hun takker også sin trofaste hund, Khushi, for at være der for hende under kaoset.

Og hvad kan vi så lære af denne historie? Ikke særligt meget, men det er altså en vild oplevelse!