Kan du huske Quaden, der ville dræbe sig selv: Nu har han fået en rolle i storfilm

Udland

26/08/2022

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

Quaden Bayle var gennem lang tid udsat for grov mobning i skolen. Hans mor filmede ham en dag efter skolen, hvor han brød helt sammen. På det tidspunkt ville han ikke leve mere. Nu har han scoret sig en rolle i den kommende Mad Max-film.

Den lille dreng, som gik verden rundt i en hjerteskærende video, har netop fået en rolle i den kommende remake af Mad Max.

Det er den Oscar-vindende instruktør, George Miller, der har besluttet sig for, at bruge den nu 11-årige dreng til en rolle til filmen "Furiosa". Filmen er et remake af den meget populære australske film "Mad Max". 

Det var instruktøren selv, der i et interview med et magasin afslørede, at den virale video med Quaden havde gjort stort indtryk på ham. Videoen var derfor medvirkende til, at den 11-årige dreng, der lider af dværgvækst, landede en rolle i den kommende storfilm.

Videoen, som du kan se nedenfor, gjorde indtryk på rigtig mange mennesker. Heriblandt flere berømtheder.

En af de berømtheder, som tog sig tiden til at række ud til Quaden, var Hugh Jackman.

"Quaden, du er stærkere, end du tror, min ven," sagde Jackman i en video til Quaden. Her opfordrede han samtidig andre til at opføre sig ordentligt overfor hinanden.

Også den amerikanske komiker Brad Williams rakte ud. Han oprettede en GoFundMe-side til Quaden, hvor han ville indsamle nok penge til at sende drengen en tur til Disneyland med sin mor.

Indsamlingen gik dog over alt forventning. I alt blev der indsamlet 457,840$ - hvilket svarer til omkring tre millioner danske kroner.