Kærestepar i chok: Vild hemmelighed gemt under gulvbrædderne i deres hus

Udland

27/04/2024

Foto: Screenshot, @funkyglassworks / TikTok
Foto: Screenshot, @funkyglassworks / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Hvad ville du gøre, hvis du pludselig stod med sådan en opdagelse?

Parret Emily og Jeffrey købte deres drømmehus og fandt noget fantastisk under gulvet, da de gik i gang med renoveringen.

Parret havde løbende skiftet gulvene i alle rum i huset og var nu nået til det sidste og største. 

Parret købte huset i juli. De blev fanget af ejendommens beliggenhed første gang de så det. Huset var dog noget slidt og derfor besluttede parret sig for at ombygge det delvist. 

Det ville dog betyde, at de fuldstændigt skulle udskifte alle gulve på alle etager i alle rum. Det var da de kom til det sidste rum, der også fungerede som et stort legerum, at de gjorde det fantastiske fund. 

De ville bare udskifte det gamle gulv

Emily har postet videoen på TikTok, hvor man kan se den pool, der gemte sig under gulvet i det store værelse. Emily laver til hverdag farvede glasruder og hun faldt pladask for huset, da hun så det. De blev dog informeret om, at den oprindelige ejer havde haft en indendørs pool 

Emily og Jeffrey vidste godt at poolen havde været i spilleværelset, men de var gået ud fra, at poolen var blevet fyldt med beton, derfor kom det som noget af et chok, da de fandt ud af, at den stadig var intakt. 

De oprindelige ejere havde blot bygget en trækonstruktion over den originale pool hvorefter de lagde gulv. Derfor stod parret nu med både den originale pool og spabad. 

Poolen er næsten 4 meter dyb

Det er ikke noget soppebassin, de har fået i værelset, men en pool med en dybde på 3,6 meter. 

I en kommentar til fundet sagde Emily:

"Vi var meget overraskede over at finde det. Det var skræmmende at trække gulvet af og indse, at vi stod oven på et næsten 14 fod dybt hul."

Parret stod altså pludselig overfor en beslutning om, hvad de ville gøre med poolen, der ikke havde kørt i mellem 20 og 30 år. 

At få den til at fungerer igen ville blive en stor udgift, som parret ikke har råd til. Rummet, hvor poolen befinder sig er fuldkommen vandtæt, og det kunne parret godt tænke sig at udnytte. 

Dam i stuen

De vil gerne bruge den til at bygge en dam med farverige fisk og en grøn afslapningszone.

Implementering og efterfølgende drift ville koste meget færre penge end en helt pool.

De har stadig ikke truffet en endelig beslutning og er åbne over for forslag til, hvad der kunne gøres med en så dyb pool i huset.

I en video forsøger Emily endda at bruge poolen som en rulleskøjterampe. Men efter et stykke tid indrømmer hun, at det nok ikke ville fungere særlig godt. Og hvad ville du gøre med sådan en opdaget skat?