Udlejer installerede kameraer - så begyndte de klamme beskeder

Udland

12/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Lejeren havde modvilligt sagt ja til at installere kameraerne udendørs, men det holdt udlejeren sig ikke til.

Åh, fandeme nej.

Beklager den indledende ed, men det må være netop det, der gik igennem hovedet på en australsk boliglejer, da hun opdagede, at hendes udlejer havde installeret sikkerhedskameraer inde i ejendommen for at se, hvad beboerne laver.

Lejeren lagde mærke til kameraerne, der sad i hjørnet af stuen og vendte mod bryggersiet, badeværelse og opholdsstuen i deres hus i Victoria.

Den kvindelige udlejer fortalte dem tilsyneladende, at hun installerede kameraerne for at holde øje med husets 'renlighed'.

Lejeren sagde, at hun og hendes fem husfæller fik at vide, at udlejeren ville installere kameraer på ydersiden af ​​deres ejendom i Wangaratta, hvilket de modvilligt gik med til, men så bemærkede de, at to kameraer var blevet installeret inde i ejendommen.

Har gjort det i årevis

Lejeren delte i weekenden sin historie i Facebook-gruppen Don't Rent Me.

"Hun bruger dem bogstaveligt talt til at spionere på vores aktiviteter i huset," forklarede de.

"Med (udlejerens) ord præcist 'i de 10 år, jeg har gjort dette, er dette det eneste system, der virker', og hun VIL DIKTERE, hvordan huset kører."

Lejeren fortalte videre, at udlejeren begyndte at sende hende beskeder hele tiden og spurgte, om hun stadig havde et arbejde, og hvad hun 'gemte under sit tæppe'.

"Hun fortsatte med at fortælle mig, at hun har set mig gå rundt i huset de sidste tre uger og spurgte, om jeg stadig havde et arbejde, fordi hun ikke ville have, at sådanne mennesker (jobsøgende) skulle bo i hendes hus," forklarede lejeren gruppen.

"Det er ikke hendes sag, om jeg har et arbejde, eller hvad jeg laver hjemme, jeg betaler for at bo her, ikke at blive udspioneret og spurgte, hvorfor jeg er hjemme? Jeg var på ferie, men det behøver hun ikke at vide."

"Hun har endda spurgt mig, hvad jeg gemmer under min Oodie (bærbart tæppe) for at tage med på toilettet."

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Screenshot, Don't Rent Me / Facebook

Chokerede brugere

Folk i kommentarerne var ikke overraskende forfærdede på lejerens vegne.

"Jeg ville sende en e-mail til PM [ejendomsadministratoren] og fortælle dem, at du vil stævne dem for privatlivets fred, inkludere alle de beskeder, udlejeren har sendt til dig om, hvad der er under din Oodie, stille spørgsmålstegn ved hvorfor du er hjemme hele tiden osv.. Det er et klart brud på privatlivets fred," foreslog en person.

"Hvad i alverden har jeg lige læst?! Det her er en joke, ikke?! Jeg har ingen ord, det er absolut sindssyge," kommenterede en anden.

"Det er sindssygt. Tildæk dem. Dæk mikrofonen på dem også, chancerne er, at hun kan lytte med," tilføjede en anden.

Kilde: LadBible