Hun blev låst ude på taget - så fandt hun på en 2-i-1-løsning

Udland

06/10/2023

Foto: Screenshot, @voss_maggie / TIkTok
Foto: Screenshot, @voss_maggie / TIkTok

Skrevet af J. Bøgen

Det er ret godt tænkt!

Hvis du nogensinde har låst dig selv ude af dit hjem eller din bil, kender du den absolutte følelse af frygt, det medfører. Når først erkendelsen rammer, føles det som en knytnæve i solar plexus.

Du begynder at trække i dørhåndtaget og klappe på dine lommer, alt imens din mave forsøger at nå verdensrekorden for hurtigste nedstigning til jordens smeltede kerne.

Den unge kvinde, Maggie Voss, delte en lignende historie, men i stedet for sin lejlighed låste hun sig ude på taget af sin lejlighedsbygning.

Hun fandt dog en lækker måde at komme ud af situationen på!

2-i-1-løsning

Maggie slappede af på sit tag, som man gør, men hun blev låst ude og havde ikke nogen, der kunne hjælpe hurtigt

"Så jeg bestilte Uber Eats (madlevering ligesom JustEat, red.). Jeg sætter instruktionerne i, skriver at leverandøren bare skal buzze hver lejlighed, indtil nogen åbner for hoveddøren, og så komme op på taget og lukke mig ud.”

Tricket kan for alvor kaldes 200 IQ-værdigt, da hun kort efter var tilbage i sit hjem og spiste den burrito, hun havde bestilt sammen med sit hovedmåltid "redning fra tag".

Hvis du undrer dig over, hvad hun lavede på taget, viser Maggies feed, at hun nyder at tilbringe tid deroppe, alene eller sammen med venner, hygge og have picnic.

Mens de grinede af den nuværende situation, kommenterede folk endda på en af ​​de gamle videoer og sagde "Dette er en besked fra fremtiden for at sikre, at du ikke bliver låst deroppe."

Maggies originale video har fået over 7 millioner visninger med over en million likes og nærmer sig 9000 kommentarer. Mange bruger griner af situationen, støtter Maggie og roser også hendes hurtige tankegang og burrito-leverandøren.