Kvinde har rotter i haven - grunden til hun ikke fjerner dem er chokerende

Udland

26/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Der er vist ikke helt rotter på loftet - men tæt på.

En kvinde har forklaret til det britiske medie Mirror, at hendes nabo ejer det haveareal, som hendes lejlighed i stueetagen ligger på, men han vedligeholder det ikke - og efterlader det befængt med rotter.

Hun hævdede, at han har flere sække i haven, som hun har set rotter bevæge sig i, og hun er bekymret for, at skadedyret kan komme ind i hendes hjem.

Den kommende mor har forsøgt at tale med sin nabo om situationen, men har ikke haft held, og hun føler sig "mere og mere angst" som tiden går.

I et indlæg på Mumsnet forklarede hun deres boligsituation og at ejeren af grunden de har købt deres hus på også tidligere har haft problemer med den tidligere ejer og at de to havde en verserende sag.

"Vores problem i øjeblikket er at hans have, som vender ud mod vores køkken og badeværelse, har rotter."

En anden slags bamse

"Den er virkelig tilgroet derinde, og der er poser som vi har set rotterne komme ind og ud af. Vi har bedt ham om at løse problemet hurtigst muligt, da vi selvfølgelig er bange for, at de kommer ind i huset når vores baby kommer."

"Er der nogen, der har et råd til, hvad vi kan gøre for at få ham til at ordne det? Jeg forsøgte at kontakte borgernes råd, der ikke var meget hjælp"

"Udover selv at skaffe noget skadedyrsbekæmpelse, ved jeg ikke, hvad jeg ellers skal gøre. Jeg ønsker ikke at blive anklaget for at blande mig i hans ejendele."

Kommentatorer på opslaget var hurtige til at bede kvinden om at kontakte miljøsundhed og sagde, at hun skulle informere sin nabo om sin hensigt om at gøre det, før hun gør det, så han kan nå at handle.

De foreslog også at beskytte hendes ejendom ved at købe rottekasser eller gift.