Han blev nægtet forfremmelse - du bliver chokeret, når du hører årsagen

Udland

27/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Har du prøvet at sigte efter en stor forfremmelse for så at se chancen gå til grunde ved målstregen?

På onlineforummet Reddit findes der mange forskellige "under" fora, de såkaldte "subs". Disse kan være dedikeret til alt fra Danmark til folk, der elsker at drikke vand. Et af disse subs, r/AntiWork, er dedikeret til folk, der alle sammen er utilfredse med, hvordan kulturen er omkring det at arbejde.

For nyligt delte en bruger ved navn Khriss1313 en forfærdelig historie om, hvordan han gik glip af chancen for at skifte til en langt bedre stilling.

En bedre mulighed

Da muligheden for at stige i graderne indenfor medicinalindustrien bød sig, og brugeren kunne gå fra at være tekniker til at være en analytiker slog Khriss1313 til. Hvad endnu bedre var, at stillingen var internt i det firma Khriss1313 allerede arbejdede for.

De fleste kan sikkert nikke genkendende til de svedige håndflader man kan få, når man søger en ny stilling, hvor man skal overbevise fremmede om sin værd og effektivitet.

Alt dette slap Khriss1313 dermed for, da al den information samt relevant reference eksisterede tilgængeligt for dem i forvejen, og de var selvfølgelig interesserede i en at tage Khriss1313 til en samtale.

Da dagen endelig kom, og Khriss var klar til samtalen skete der noget overraskende.

Faktisk er det grunden til, at Khriss slet ikke arbejder på den arbejdsplads mere.

Samtalen blev nemlig aflyst, og grunden var ganske afskyelig. Khriss' egen chef mente ikke, at han skulle gå til samtalen, så han aflyste hans mulighed for at blive forfremmet. Han havde nemlig ikke i sinde at slippe Khriss til et andet sted i virksomheden.

Det gjorde Khriss så rasende, at han til sidst valgte at forlade virksomheden. Ifølge ham siger det meget om virksomhedens kultur, at man accepterer en sådan opførsel.

Er du enig med Khriss?