Guddommelig indblanding: Forsøgte at sjæle statue fra kirke men endte på hospitalet

Udland

20/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Han faldt og spiddede sig selv på englens sværd

En fuld mand har spiddet sig selv på en statue af ærkeenglen Michael, mens han angiveligt forsøgte at stjæle værdigenstande fra en kirke i Monterrey, Mexico.

Det skriver Ladbible

Carlos Alonso, 32, blev anklaget for at hoppe over hegnet til Cristo Rey Parish-kirken og smadre en glasdør for at få adgang til den hellige bygning, rapporterede den mexicanske nationale avis Milenio.

Han forsøgte angiveligt at tage af sted med en statue af ærkeenglen, da han snublede og faldt ned på netop den genstand, han prøvede at stjæle

Spiddet på sværd

Alonsos hals ramte sværdet og spiddede ham, og det var kun takket være forbipasserende, der så ham og hans blodspor, at paramedicinere blev tilkaldt for at udføre livreddende medicinsk behandling.

Han blev derefter eskorteret af politiet til et nærliggende hospital. '

Ifølge Catholic News Agency forventes det, at han vil blive overgivet til den offentlige anklagemyndighed, når han er kommet sig over sine kvæstelser. Sankt Mikael var dog uskadt, hvilket er gode nyheder for de sidste dage, fordi vi får brug for ham, ifølge Bibelen.

Guddommelig retfærdighed

Lokale beboere har siden kaldt mandens blodige fald for 'guddommelig retfærdighed'.

Monterrey butiksejer Lupita fortalte nyhedsmediet ABC Noticias, at Alonso fortjente sine skader og betragtede det som en Guds handling.

"Det skete for ham fordi han gjorde dårlige ting," sagde hun. "Saint Michael er for beskyttelse, for at bekæmpe ondskab, jeg tror, ​​det er derfor, det skete."

Kirken var tilbage i oktober mål for en anden røver, som forsøgte at stjæle en anden statue af en alterdreng.

Selvom han ikke blev stukket af en engel, blev han pågrebet af politiet, efter at de så ham slæbe på statuen et par gader væk fra kirken, rapporterede ABC Noticias.