Galt eller genialt? Kvinde vender tilbage til sin parkerede bil og finder humoristisk visitkort i ruden

Udland

11/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det var ikke nok med en almindelig seddel for at forklare hvad problemet var med parkeringen.

En kvinde er blevet rasende efter at have vendt tilbage til sin bil for at finde en passiv-aggressiv seddel på sin forrude, hvor der stod, at hendes parkering "suttede".

Det skriver Mirror

Når folk synes, at nogen har gjort et dårligt stykke arbejde med at parkere deres køretøj, skriver de nogle gange en håndskrevet seddel, hvor de beder dem om at flytte sig - men denne snilde kommentar blev trykt på et visitkort.

Et visitkort man vil huske

Sedlen, hvor der stod "Du stinker til at parkering, seriøst," blev efterladt af en anden beboer på hendes gade, da hun parkerede foran en andens hus.

Men hun bestridte, at hun havde parkeret dårligt, da det ikke blokerede nogens indkørsel.

Visitkortet sagde også: "Aliens, der søger efter intelligent liv, ville se din parkering, grine og smutte igen. Lær at parkere. Få nogle lektioner," sammen med en falsk hjemmesideadresse "www.YourParkingSucks.co.uk".

Kvinden, der havde parkeret på Recreation Street i Long Eaton, Derbyshire, beskrev problemet som et "igangværende problem."

Ikke gjort noget forkert

Hun talte anonymt og sagde:

"Jeg blev efterladt en seddel for at bede om ikke at blokere adgangen, men sagen var, at jeg ikke havde blokeret den. Jeg havde kun parkeret uden for deres hus, så nogle personer mener, at de har ret til at parkere uden for deres eget hjem. når de ikke har en indkørsel, og parkering på gaden er efter først til mølle-princippet. Jeg er selvfølgelig ikke en idiot og ville aldrig parkere foran nogens indkørsel, hvis de skulle have en."

Ifølge kvinden er det ikke første gang, der er uenighed forårsaget af parkering, men dem uden indkørsler parkerer, hvor de kan, rapporterer NottinghamshireLive.

I et opslag på sociale medier fortsatte hun:

"Desværre synes folk, der bor på Recreation Street, at mene, at det er acceptabelt at efterlade passiv-aggressive sedler, det er det ikke. Det er meget berettiget adfærd."

Foto: Facebook