Fandt hemmeligt rum under 120 år gammelt hus: Indholdet fik det til at løbe koldt ned ad ryggen

Udland

14/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad tror du, rummet har været brugt til?

En mand har afsløret et "sex-fangehul" under sit hjem fra 1900-tallet efter at have boet i ejendommen i to år.

Det skriver Mirror.

Han forklarede, hvordan han stødte på VVS-problemer – og gik ned i kælderen for at undersøge problemet. Men da han rodede rundt dernede, besluttede han sig for at tage et kig ind i en krybekælder for allerførste gang.

Finder aflukket klæder

Manden valgte at skrive et opslag på det sociale medie Reddit om sin oplevelse

"Dette har været min families hjem i over to år - vi ejer huset. Vores papirarbejde og huseftersyn viser ingen omtale af denne ekstra kælder i kvadratfod eller i detaljerne i hjemmet. Mit hus har altid haft en lille (10x10) kælder, der huser min varmtvandsbeholder og fyr," skriver manden og fortsætter:

"Huset er fra 1900 eller før, men er blevet udvidet to gange. Under den anden tilføjelse i 1950'erne/1960'erne lavede de endnu en 28x10 kælder, komplet med kanaler, stikkontakter, lysarmaturer. Noget af det kan være blevet tilføjet i de næste år. [Men der er også en] kælder, der er blevet forseglet i hemmelighed - ingen beviser for, at den nogensinde har eksisteret. Vi har aldrig tænkt noget over vores 4x10 opbevaringsskab, som viser sig at være en trappe, der fører til den hemmelige kælder. Den er komplet med et solidt permanent gulv. Jeg fandt kælderen, da jeg kravlede gennem en krybekælder og ud for at undersøge noget VVS. Da jeg kiggede ind, fandt jeg et betongulv 8 fod under."

Notesblokke om voldtægt og incest

Manden trådte ind i det 'hemmelige rum' og stødte på en avis dateret 1987, et par ødelagte stole, en sengeramme og nogle temmelig personlige ejendele.

"Jeg fandt noget der ligner en notesblok. Den er fuld af noter om mad, kemi og nogle uhyggelige seksualundervisningsting om voldtægt og incest," skrev han og fortsatte:

"Jeg kiggede også bag væggen - [der var] et lille beskidt tæppe og en plastiksnor begravet i snavset. Jeg kunne ikke få det ud. Der var også skrevet på væggen. Et sted stod der 'R bande våben' og derefter en anden henviser til kælderen som et palads."

Kender de tidligere ejeres historie

Han mener, at de tidligere ejere - bestående af to forældre og to børn, en dreng og en pige - skal have lukket kælderen af, før de sælger huset. Siden han flyttede ind i ejendommen, opdagede han den tragedie, der ramte de tidligere ejere, mens de boede der.

"Pigen døde i en tornado som 30-årig. Faderen døde på et lokalt plejehjem. Moderen døde på hospitalet, og på dagen for hendes begravelse, døde hendes 55-årige mentalt handicappede søn som aldrig var flyttet ud ud af hjemmet," fortæller manden og tilføjer:

"Kælderen blev forseglet under familiens ejerskab, og på grund af hele familiens død finder jeg måske aldrig ud af, hvorfor de valgte at forsegle denne færdige og tørre 28x10 kælder. Jeg vil gerne åbne det og tage den i brug, men dets fortid bekymrer mig."

Skræmmer folk

I en kommentar til sit indlæg sagde en bruger: "Tillykke med opdagelsen af ​​dræberrummet."

En anden bruger tilføjede: "Skal vi lade som om, at dette ikke var et sexfangehul? Det ligner fuldstændigt et sexfangehul."

En tredje bruger sagde: "Det viser sig, at de havde tre børn..."

Endnu en bruger tilføjede: "En anden foreslog et tornado-ly, det tror jeg er mest sandsynligt."