Mand finder forladt palæ - hvad han ser derinde vil give dig mareridt

Udland

20/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En mand, der opdagede et forladt "uhyggeligt" palæ, fandt også ejerens underlige hobby bevaret, men der var også stadig mange skatte gemt indeni.

Daniel Sims er en urban explorer, der er eksploderet i popularitet med sin YouTube-kanal @BeardedReality ved at filme "mærkelige og vidunderlige" forladte bygninger i hele Storbritannien.

Han besluttede for nylig at gå gennem et længe glemt palæ i det sydlige Wales, som angiveligt engang tilhørte en millionær, og blev chokeret over at opdage ejerens bizarre samling, det skriver Express.

Lampeskærm af dyrehud

Det storslåede palæs værelser var fyldt med udstoppede dyr. Daniel sagde, at der var mange dyrekranier og -poter spredt ud over hele hjemmet, plus endda lampeskærme lavet af dyrehud.

Daniel sagde: "Selve huset har oplevet omfattende skader nu, med gulve, der kollapser, men ville være mere end en million værd - kun huset selv og jorden, som er omfattende."

Det smukke hus menes at være blevet forladt for mindst 20 år siden, og det menes, at det kan have tilhørt en rig jæger, der kunne lide at beholde sine trofæer.

Omfattende tyveri

Daniel forklarede: "Ejerne havde mange penge, hvilket man kunne se på mange af de ældre antikviteter og samleobjekter, der opbevares her."

"Der var andre dyr her, inklusive et tigerhoved, men det blev stjålet."

Daniel opdagede også et storslået ur, som han var "overrasket over" ikke var blevet stjålet, og fandt også, at der var gamle våben strøet i palæet, som han sagde var "fantastisk at se."

Havde lavet mad

Daniel mener dog, at palæet er "uhyggeligt" og sagde også, at han mener, at det så ud til, at ejeren var død pludseligt, og at der stadig var masser af værdigenstande gemt inde i bygningen.

Daniel sagde: "Køkkenet havde alt fremme, som om nogen lige havde siddet og lavet mad og levet deres liv, hvilket er ret uhyggeligt, men når du går gennem stedet, kan du se, hvor beskadiget stedet er."

Daniel sagde: "Forbløffet over, at sådan et sted bare er forladt og efterladt."

"Det får dig virkelig til at tænke, hvis du ikke har nogen og ingen til at arve, hvad sker der så med dine ejendele og minder, når du dør?"