Fandt flaskepost på strand: Så opdagede par overraskende hemmelighed

Udland

11/05/2024

Foto: Screenshots, @auslapourway / TikTok
Foto: Screenshots, @auslapourway / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Et eventyrlystent par fandt en vaskeægte flaskepost, men indholdet gav dem noget af et chok!

Rick og Crystal, et par på udforskningstur i Australien og aktive på TikTok, har gjort en bemærkelsesværdig opdagelse, som har skabt stor opmærksomhed på deres TIkTok-konto.

En flaskepost blev nøglen til deres pludselige popularitet.

For at afvise eventuel mistanke om, at deres video var en iscenesat begivenhed, tilføjede de en bemærkning ved siden af den virale video: "Dette var ingen planlagt begivenhed, det var en tilfældighed."

Den virale video

I videoen, som ifølge Rick og Crystal blev filmet på en strand i North Queensland, ser vi en flaske flyde i havet. Rick filmer, hvordan han fanger flasken fra havet, og han tager den med sig til sin kæreste, der venter på stranden sammen med deres to hunde.

Rick giver hende flasken, så han kan filme, hvordan Crystal åbner den. Men der opstår straks nogle udfordringer.

På grund af sand, der tilsyneladende er kommet ind i flasken, tømmer de først sandet ud på stranden. Spændingen stiger, da Rick forklarer, at dette er deres første oplevelse med en flaskepost.

Crystals forsøg på at få beskeden ud af flasken afbrydes hurtigt, da hun kan se nogle få linjer skrevet på papiret, og hun forsøger at læse dem gennem flasken.

Den chokerende seddel

Så sker der noget uventet. Crystal læser de første ord, som får dem begge til at reagere med chok: "Her er asken fra Geoffrey. Hvis du finder dette, så kast flasken i havet, så jeg kan fortsætte min rejse."

"Åh nej," udbryder Rick. Det viser sig, at det, de troede var sand, faktisk var asken fra en afdød person.

Mens parret nu skal forholde sig til den uventede opdagelse, kan de glæde sig over den store interesse for deres video. Videoen fik mere end 230.000 likes i løbet af de første tre dage.

Kilde: Tag24