Få et års gratis dagligvarer hos Aldi: Her er hvad du skal gøre

Udland

14/08/2022

Aldi kan blive din næste bryllupssetting: Foto: Shutterstock
Aldi kan blive din næste bryllupssetting: Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hvis du skal have et års gratis dagligvarer hos Aldi, så er der selvfølgelig en hage. Det er nemlig kun ét par, der kan få lov til at tage den store gave hjem. Og det er det par, der vælger at blive gift i en Aldi-butik.

Generelt er par blevet gift i kirken eller på rådhuset, men der er flere og flere, der leder efter et eksotisk sted at blive smedet sammen. Strande, klipper, haver og meget mere må lægge sted til, når romantiske bryllupper samler gæsterne og lader to mennesker give hinanden et helligt løfte.

Der er dog ét sted, der indtil videre er gået fri. Et sted, der på ingen måder forbindes med romantik. Det er selvfølgelig Aldi-supermarkeder. Der har ikke været mange forespørgsler rundt omkring i verden på, om par måtte invitere gæster og en præst ind i discountsupermarkedet. Det vil Aldi nu lave om på.

Aldi leder efter et par, der har et stort ønske om at blive gift i en af ​​dets butikker. Det er der nok ikke så mange, der har, så Aldi forsøger at smøre parret med et par godbidder. F.eks. vil betale supermarkedskæden betale hele regningen, det skriver Aldi i en pressemeddelelse.

Brylluppet skal finde sted i Aldi Insights Center, som er virksomhedens udstillingsbutik i dets amerikanske hovedkvarter i Batavia, Illinois. Butikken bliver omdannet til et bryllupssted, og en Aldi-medarbejder skal sørge for vielsen.

Aldi dækker udgifterne til rejse, logi, hår og makeup, en fotograf, nogle bryllupsgaver og en reception for parret og op til 50 gæster. Receptionen vil blive serveret med mad og drikkevarer fra Aldi, herunder en stor bryllupskage.

Som en ekstra bonus for at finde det helt rigtige par, vil Aldi give det lykkelige par gratis dagligvarer i et år. Den gave kommer i form af et gavekort på $5.000 til Aldi.

Kunne du finde på at blive gift i en Aldi-butik.