Vandt 183.582.454 kroner i lotteriet - Det har han brugt brugt pengene på

Udland

11/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Han sagde op dagen efter, han fik beskeden om gevinsten.

Hvis du er klar til at gå på pension og pludselig vinder millioner, hvorfor så ikke bare stoppe med at arbejde med det samme?

Australieren Cliff Little blev millionær fra den ene dag til den anden i 2019, da han vandt en Powerball-jackpot.

Manden trak sig straks tilbage fra sin karriere som handicaphjælper og startede med at bruge sin tid på at bruge pengene.

Men han brugte ikke bare 183,5 millioner kroner tankeløst. Han investerede dem, og tjente endnu flere penge oven i megagevinsterne.

Manden, der er fra North Queensland, fortalte den australske nyhedskanalen, 9 News, hvordan det føltes at vinde jackpotten.

Mere end det brugte tilbage

"Da jeg så tallene blive skrevet op - 1, 2, 3, 12, 20 - sagde jeg 'Oof! Jeg får mere end bare mine brugte penge tilbage," sagde han.

"Fyren ringede, jeg sagde: 'Hvem fanden er du?' ... han var fra lotteriet, og han bekræftede det. Derefter kunne jeg ikke falde i søvn igen."

Efter at have modtaget telefonopkaldet sagde Little: "Jeg ville tjekke min lotteriseddel inden sengetid. Jeg var ret rolig. Jeg vidste, at jeg havde nogle af tallene og tænkte, at jeg måske havde vundet division seks.

"Så kiggede jeg igen og tænkte 'nej, du er helt forkert på den!' Jeg kiggede igen. Så gik jeg og tog et bad.”

Så skulle pengene bruges

Efter hurtigt at have forladt sit job fortsatte han med at købe en smart Toyota Supra-bil, ejendomme til sine børn og væddeløbsheste.

At etablere sig som væddeløbshesteejer og investere i fuldblod har tilsyneladende været en lukrativ investering.

"Folk undrer sig måske lidt over mine beslutninger, men pengene er fantastiske at have. Det er kun sekundær betydning, når du ser kopperne," forklarede Little.

"Lotto er et chancespil, som vi alle ved, men at vinde Group One med træneren, der træner hesten og jockeyen der kender sin hest, det er spændingen, taktikken i det og den slags."

En af de væddeløbsheste, han ejer, er en to-årig, der hedder Cifrado. Det er rapporteret, at væddeløbshesten har tjent ham svimlende 6,1 million dkk i præmiepenge i sommeren 2023.

Trods guld med hesten, siges det, at Little aldrig har mødt træneren, Rex Lipp.

Men for Little er hestevæddeløb ikke alt, og han foretrækker at se Cifrado fra sin sofa med en kold øl.

Han fortalte Racenet: "Jeg har altid godt kunne lide at køre racerløb, men jeg kan huske, at jeg satte mig ned, efter jeg vandt i lotto og tænkte 'hvad kan jeg ellers bruge mine penge på?"

Kilde: LadBible