Elev hører mistænkelig samtale på toilettet og ringer straks til politiet

Udland

09/10/2022

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

En ung mand blev stoppet i tide. Politiet anholdt en studerende i Florida, inden han skulle til at gøre noget skrækkeligt.

Julius Webster var nemlig ankommet til Citra High School med en ladt pistol.

Det lokale politi fortalte, at den 17-årige blev anholdt for besiddelse af et skydevåben på skolens ejendom.

Tidligere havde en ​af ​Websters klassekammerater overhørt ham have en mistænkelig samtale med en anden elev på skolens badeværelse. Derefter ringede klassekammeraten straks til politiet.

Websters klassekammerat havde overhørt en samtale om at eje et skydevåben, og at der skulle slås nogen ihjel.

Ved hjælp af kameraer på gangen i skolebygningen, blev de to unge identificeret.

Begges hjem blev herefter ransaget af politiet. Ifølge en talsmand fra politiet var Webster ikke særlig samarbejdsvillig.

Teenageren nægtede at have haft en skoletaske med den pågældende dag, men han var blevet fanget af ​​kameraoptagelser, der viste ham med en taske den samme morgen.

Til sidst forsøgte den unge amerikaner at undskylde sig selv ved at sige, at det ikke var hans egen skoletaske. Tasken skulle ifølge Webster tilhøre hans kusine.

Det viste sig også at være løgn.

Kusinen fortalte betjentene, at Webster bad hende tage tasken med til klassen. En ladt Taurus TX22-pistol blev fundet inde i tasken.

Til sidst indrømmede Webster, men undskyldte sig med, at han havde fundet pistolen i en grøft. Det hjalp ham dog ikke til at undgå en fængselsstraf.