Du gætter aldrig, hvad en lokal kvinde fandt i murbrokkerne efter kraftig oversvømmelse

Udland

21/05/2023

Foto: Pexels @limoo
Foto: Pexels @limoo

Skrevet af Katrine Lykke

I sidste uge hærgede kraftig regn det sydlige England. Uvejret førte til oversvømmelser og omfattende ødelæggelser i landsbyen Newton Poppleford, men det lykkedes en heldig fisk at trodse uvejret.

Da et kraftigt uvejr væltede ned over den engelske landsby Newton Poppleford i sidste uge, oplevede flere beboere massive ødelæggelse på både privatboliger og virksomheder. En borger fortæller blandt andet, at vandmasserne væltede både vægge og køleskabet i hendes bolig.

Et usædvanligt fund mellem murbrokker og affald

 De følgende dage var der nok at tage fat på for byens beboere. Deres by lignede kort sagt en slagmark. De samledes derfor for at rydde op i murbrokker og de sørgelige efterladenskaber oven på det ødelæggende uvejr.

Blandt de frivillige var også den lokale kvinde Helen Partridge, som fik sig en overraskelse, da hun fjernede affald på byens lokale spillebaner. I en mudret vandpyt gjorde hun nemlig et usædvanligt fund: Der svømmede en flot guldfisk rundt i bedste velgående.

Reddet af en vandpyt

Den heldige guldfisk var også blevet fejet væk af vandmasserne under byens massive oversvømmelser, men da vandet efterfølgende forsvandt, var fisken på mirakuløs vis endt i en vandpyt. Her havde den svømmet rundt i omtrent 24 timer, inden Helen Partridge heldigvis fandt den, da hun ryddede op efter uvejrets mange ødelæggelser.

Storbritanniens heldigste fisk

Guldfisken er efterfølgende blevet udråbt som ”Storbritanniens heldigste guldfisk” - med god grund. Den er heldigvis også blevet genforenet med sin familie til stor glæde for alle midt i de sørgelige ødelæggelser.