Da Jim blev pensionist satte hans kone ham til at rede sengen: Det gik ikke som hun havde forestillet sig

Udland

13/1/23 | 04:58

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Jim havde aldrig redt sengen før. Pludselig blev han ekspert.

Da amerikanske Jim Sterling (66) blev pensionist, fik han at vide af sin kone Joanne, at hun forventede, at han ville hjælpe mere rundt i huset. Nu går billederne viralt, og mennesker over hele verden smiler i chok over Jims forsøg på at rede sengen.

Det skriver The Mirror

Aldrig redt seng før

Et af hendes forslag var, at han for eksempel kunne starte med at rede sengen hver morgen. Dette blev lidt svært for den nyligt pensionerede mand, for han havde aldrig før redt sengen. 

Det havde altid været Joanne, der gjorde det. Men Jim tog opgaven meget alvorligt.

Da Joanne kiggede ind i soveværelset senere på dagen, døde hun næsten af grin.

Det virkede til, at Jim nok var blevet lidt overvældet af alle puderne. Han vidste ikke, hvad han skulle stille op med dem.

I stedet for at lægge dem pænt på sengen, havde han stablet dem i to træer mod væggen. Joanne syntes, det var så sjovt, at hun tog et billede af sengen og lagde det ud på Facebook.

Datteren Jessy så billedet og delte det på sin side. Og så tog det fuldstændig fart. Pludselig blev billedet delt over 20.000 gange

Blod på tanden

Nu har Jim fået blod på tanden. Han besluttede at fortsætte med at rede sengen på forskellige mærkelige måder. Han begyndte også at tilføje forskellige ting, som bamser og oppustelige flamingoer.

"Hans kunstværker er sjove, men helt ærligt er jeg bare glad for, at han redder sengen hver morgen," siger Joanne til Mirror

"Han siger ikke noget om, hvad han har gjort. Han lader det være en overraskelse for mig, når jeg går ind i soveværelset," fortæller hun videre.

Joanne tror, at billederne af sengen er så populære, fordi folk genkender sig selv i dem.

"Jeg tror, ​​andre par genkender, at manden ofte ikke aner, hvad han skal lave i huset," siger hun og tilføjer:

"Nu tror han, at ​​han er berømt. Jeg tror, ​​det er begyndt at vokse på ham."

Foto: Privat/Facebook

Foto: Privat/Facebook