Brud gav sig selv kæmpe makeover inden bryllup og gav gæster gevaldigt chok

Udland

24/12/2023

Foto: TikTok @courtsaraceno
Foto: TikTok @courtsaraceno

Skrevet af Magnus Møller

En bruds dristige makeover under brylluppet forvirrer gæsterne og går viralt på sociale medier! Nu har den uventede forandring sat gang i en ny trend blandt brude verden over.

De skreg ad ham, men han havde ingen anelse om, hvad der foregik: Mens gæsterne ved brylluppet mellem Caitlin McInnis (30) og hendes brudgom Tyler (33) straks blev helt vilde, da de så bruden efter en pause, stod den nygifte mand forvirret tilbage.

Selvom han straks lagde mærke til en detalje, overså han den egentlige overraskelse. Nu taler bruden fra Cisne, Illinois, personligt med Newsweek om den mærkelige historie:

"Min mand Tyler var meget forvirret. Han bemærkede faktisk først skiftet af tøjet. Men efter at alle havde skreget af ham i et øjeblik, blev han overrasket!"

For Caitlin havde trukket sig tilbage til et værelse med sin søster Courtnie Saraceno (35) og fået klippet sit lange hår betydeligt kortere under brylluppet.

Også Courtnie, der bor i Rosemont, Illinois, talte denne uge med det amerikanske magasin. "Jeg var lidt nervøs. Men hun havde allerede haft kort hår tidligere, så jeg vidste, at hun ikke var bange. Jeg ville ikke forsinke hendes modtagelse, så jeg prøvede at lave en hurtig klipning, der så godt ud", forklarede den uddannede frisør.

Mens brudgommen først var forvirret, skabte brugere på TikTok fakta. Den tilhørende video fik 2,2 millioner visninger og blev allerede offentliggjort i slutningen af september.

Caitlin havde ikke i sinde at lave et viral hit, men hvorfor så hårskiftet?

TikTok-videoer viser den mærkelige handling.

"Jeg har altid vidst, at jeg ville have langt hår til min ceremoni. Jeg følte mig bare smukkere og mere elegant med langt hår. Men korte hår fremhæver min kantede side. Jeg tænkte, det ville være perfekt for mit liv som nygift", sagde den 30-årige.

Selvom hun med denne handling formåede at lave et viral hit og forvirre sin mand, har Caitlin ikke skabt en enestående trend.

Kilde: Tag24.