Børnene tegnede hinkeruder på fortovet: Pludselig kom politiet

Udland

15/8/22 | 06:27

Skrevet af Rikki Jørgensen

Sarah blev efterladt i chok, da hun indså, at politiet var blevet tilkaldt, fordi hendes børn havde tegnet med gadekridt.

Sarah Goodwin fra Newport Pagnell, England, fortæller til The Sun, at hendes børn, sammen med nogle af deres venner, var udenfor for at hinke - hvilket naturligvis kræver en hinkebane - hvorfor de havde tegnet på fortovet. 

Hinkebanen, som de havde tegnet op med helt almindeligt gadekridt, som forsvinder, når det regner, var dog nok til at sende Sarahs naboer i raseri og tilkalde politiet.

Det undrer derfor ikke Sarah, at man ser færre og færre børn, der leger udenfor, når mennesker kan finde på at brokke sig over så små ting i livet. 

Sarah Goodwin uddyber episoden i et opslag på Facebook, hvor hun skriver, at hun ikke kan forstå, at man kan finde på at ødelægge noget så uskyldigt, og så endda ved at tilkalde politiet. 

Hun skriver, at hendes børn, der er henholdsvis 6, 9 og 13 år, var sammen med nogle af deres venner, da de besluttede sig for at gå udenfor. De tegnede en hinkebane, som Sarah regnede med, ville være væk inden for et par dage, når den var blevet skyllet væk af regnen. 

"Jeg troede, at det var bedre for børn at lege udendørs end at sidde inde foran en skærm," kommer det blandt andet fra Sarah. 

I kølvandet af opslaget, oplevede Sarah at modtage stor støtte, hvorefter hun understregede, at hun fortsat giver børnene lov til at tegne med kridt udenfor, da hun ikke er bange for sine naboer.

"Jeg beklager, men alle, der synes at det er noget at klage over, har et alvorligt problem," skriver Sarah.

Synes du, man skal kontakte politiet, hvis der er børn, der tegner på gaden?