Blev kåret som den grimmeste i folkeskolen - nu vælter de positive beskeder ind

Udland

07/01/2023

Kilde: Facebook - Mari Rannstad
Kilde: Facebook - Mari Rannstad

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Mari Rannstad blev i folkeskolen både mobbet og kåret til den grimmeste i folkeskolen.

Mari Rannstad (22 år gammel) blev i folkeskolen både mobbet og kåret til den grimmeste i folkeskolen.

Hun var en “lidt større pige” end de andre, og blev derfor det naturlige mobbeoffer.

“De kaldte mig fed og en elefant. Jeg fik aldrig lov til at være alene. De hakkede på mig hele tiden,” fortæller hun til TV2.

Mari har fået meget opmærksomhed på sociale medier, og nu står den 22-årige frem, og fortæller åbent om hendes mobning, og hvad og hvordan hun efterfølgende kom ud af det. 

Det hele toppede da Mari i folkeskolen “vandt” afstemningen om hvem der var den grimmeste i klassen.

Skolen så sig ikke nødsaget til at gøre noget ved “prisen”, og eleverne brugte deres mobiler til at stemme på hende. Hvordan har det ikke føltes at “vinde” sådan en pris i den alder!

“Det var utroligt sårende og smertefuldt. Jeg husker denne periode som meget hård, men jeg tror ikke helt, at jeg forstod alvoren af ​​den dengang. Jeg var bare meget ked af det,” udtaler Mari Rannstad til TV 2.

I dag er Mari blevet glad for træning fortæller hun til TV2. Mari beretter om hvordan hun via træning fandt nye omgivelser der kunne give hende noget medvind og selvtillid - og ikke mindst også udvide vennegruppen. 

Da Mari havde trænet et stykke tid vovede hun sig på sociale-medier, hvor hun offentliggjorde billeder af hende selv på Instagram. Så begyndte alle de positive beskeder at vælte ind, og det var alt sammen meget opbyggende og selvtillids-boostende. 

Mari skriver på Instagram:

“Der er meget skam forbundet med at blive mobbet. Jeg håber, at jeg kan hjælpe andre ved at tale åbent om det. Da jeg blev mobbet, vidste jeg ikke engang, at det var det der skete, at jeg blev mobbet. Det er først efter, at det virkelig er gået op for mig.

Træning er terapi. Jeg flyttede ikke uden grund, jeg flyttede, fordi jeg ledte efter et bedre liv. Jeg startede med blanke tavler og startede et nyt kapitel i mit liv. Fremtiden ser så lys ud her, jeg kan ikke vente!”