Blev indlagt med svær forstoppelse: Du gætter aldrig hvad lægerne fandt i hans tarm

Udland

14/03/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Dette er en historie, der omhandler en helt usædvanlig medicinsk sag. En dag mødte en mand op på skadestuen med mavesmerter og forstoppelse. Da han fik taget et røntgenbillede, blev alle lægerne slemt overraskede.

Der er mange historier om patienter, der har stoppet alt muligt op i bagdelen. For uforstående virker det helt vanvittigt, at nogle mennesker finder fornøjelse i at putte ting op i sig selv, som derefter forvolder stor skade.

Som læge, der undersøger folks indre, skal man tilsyneladende være klar til alt muligt og umuligt, og skulle kunne klemme et grin inde, hvis det du finder er lidt for vanvittigt.

I dette tilfælde måtte lægerne næsten give fortabt, for genstanden de fandt i patientens tarm, var temmelig overraskende.

Undersøgelsen viste nemlig, at et 60 centimeter langt rør fra en støvsuger på en eller anden måde havde sat sig fast i mandens tarm. Den 35-årige mand fortalte, at han ikke havde nogen erindring om, hvordan genstanden endte i hans kredsløb. Det krævede en operation for at fjerne støvsugerrøret.

Der var dog ingen tvivl om, at genstanden ikke kunne komme op i mandens tarm af sig selv, men uanset hvad, blev personalet nødt til at operere manden og fjerne støvsugerrøret fra mandens mave.

Det er klart, at man i sådanne situationer risikerer ikke kun sit helbred og liv, men man belaster også sundhedssystemet og det medicinske personale.

Se mandens røntgenbilleder nedenfor og læs lægernes beskrivelse.