Bilejer udskammet af naboer for at fylde to parkeringspladser: Skal jeg virkelig flytte min bil hver dag?

Udland

25/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Ville du kunne tilgive det med denne undskyldning?

Når det kommer til parkering på gaden, vil mange husejere hurtigt forsøge at gøre krav på pladserne lige uden for deres ejendom for at redde dem fra at skulle gå for langt fra deres hoveddør.

Det skriver Mirror

Der vil dog være tidspunkter, hvor der ikke er ledige pladser, og du skal finde et andet sted.

Jeg fylder to parkeringspladser

En chauffør har for nylig indrømmet, at de er kommet i en smule problemer med deres naboer over placeringen af ​​deres parkering, hvor folk udskammede dem, fordi de optager to parkeringspladser.

Men de hævder, at gaden ikke har nogen linjer eller klart definerede parkeringspladser, og de flytter sjældent deres bil, så det er ofte andre mennesker, der ødelægger fordelingen af pladserne omkring den.

Skal jeg flytte bilen?

Da den unavngivne person gik til Reddits Am I The A**hole-forum, forklarede de deres side af historien og skrev:

"Jeg bor på en gade med parkering på gaden, men ingen linjer. Når jeg parkerer min bil, forsøger jeg at tage hensyn til andre mennesker, men jeg kører ikke ofte, så afstanden mellem min bil og bilerne foran og bagved mig ændrer sig dagligt. Et par gange har naboer efterladt en seddel på mit køretøj, hvor de siger, at jeg ikke skulle tage to parkeringspladser, men da jeg oprindeligt parkerede holdt jeg helt perfekt i forhold til de andre biler der var parkeret ved vejen. Skal jeg flytte mit køretøj oftere for at afspejle den aktuelle parkeringstilstand, og hvis jeg ikke gør det, er jeg så et ***hul?"

Ikke dit ansvar

Mange mennesker på Reddit var hurtige til at svare og var enige om, at chaufføren ikke havde gjort noget forkert.

En person svarede: "Dine naboer ser kun, at du optager to pladser, men du behøver heller ikke at flytte din bil hvert femte minut. Jeg ville tale med naboerne og forklare situationen og bare bede dem om at sende en sms til dig om at flytte din bil, hvis de har brug for dig i stedet for at efterlade meningsløse sedler på din forrude."

En anden var enig og sagde: "Hvis der ikke er nogen linjer, som du siger, hvordan kan de så vide, at du tager to pladser?"

Mens en anden bruger skrev: "Da du parkerede, var det fint. Det er ikke op til dig hele tiden at tjekke udenfor for at se, om andre mennesker har efterladt for meget plads."