Besynderlig video: Mand smadrer bil ind i politistation - og fejrer det med strakte arme

Udland

03/10/23 | 03:46

Foto: Screenshot, @middlemanmediaa / X
Foto: Screenshot, @middlemanmediaa / X

Skrevet af J. Bøgen

Betjentene tog ikke ligefrem del i mandens fejring ...

En ting er at køre galt.

Noget andet er at køre ind i en politistation.

Noget tredje er at brage gennem muren ind til de overraskede betjente.

Men noget fjerde er at fejre det ved at have rockmusik på anlægget og træde ud af bilen med armene i vejret som en sejrsgestus.

Ja, jeg ville også være forvirret, og det var nok præcist, hvad betjentene på en politistation i den amerikanske by New Jersey var, da ovenstående scenarium udspillede sig for nyligt.

Video af hele episoden

I en video optaget med to forskellige overvågningskameraer ser man først en forladt parkeringsplads i nattens mulm og mørke.

I det fjerne dukker en lys bil op, og snart er forlygterne rettet mod den indgang til politistationen, som kameraet også filmer.

Men i stedet for at køre ind i en af de (mange) frie båse, vælger chaufføren at træde på speederen, køre mellem to søjler uden for indgangen, og så ellers hamre gennem det, der sandsynligvis er hoveddøren.

I det næste klip ser vi fra kameraet inde på stationen, og ganske som ventet holder der efter få sekunder en sølvgrå bil der, hvor der før stod et skrivebord.

Da en betjent stille og roligt kommer ind i lokalet fra et tilstødende rum bliver han mødt af chaufføren af bilen, som er steget ud og står med armene i vejret og pegefingrene strakte - noget, der ligner en sejrsgestus.

Hvad han helt præcist mener at have vundet ved sin besynderlige kørsel er uvist for denne journalist, men sikkert er det i hvert fald, at manden stille og roligt følger betjentenes ordrer, lukker bildøren og kort efter bliver lagt i håndjern.

Den korthårede mand er nu sigtet for en række forhold, herunder elementer under USA's terrorlovgivning. Ingen på stationen kom noget til.