Tog en smuttur på McDonald's med familien: Endte med at betale dummebøde

Udland

10/08/2023

Det endte dyrere end beregnet. Foto: Shutterstock
Det endte dyrere end beregnet. Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den pågældende kunde brugte lidt for længe på McDonald's. Det endte med at blive en dyr fornøjelse.

Normalt forbinder de fleste mennesker McDonald's med en fastfood-oplevelse, hvor man sjældent tilbringer lang tid inde på selve restauranten.

De fleste er nok inde og ude af McDonald's igen på en halv time. En mand fra England formåede alligevel at bruge hele to timer på restauranten med familien. Hvad familien brugte tiden på er ikke opklaret og forbliver denne artikels største mysterium, og det endelige resultatet blev ikke helt, hvad den pågældende familiefar havde regnet med.

I en Facebook-gruppe for borgere i den britiske by Whitwick lavede manden lavet et opslag, hvor han brokkede sig over, at hans to-timers tur på McDonald's endte som en ekstra dyr fornøjelse.

"Så irriteret. Har lige fået en bøde for at parkere på McDonald's i næsten to timer. Vi var derinde hele tiden og spiste og bestilte ekstra drikkevarer, og nu har vi fået en bøde. Er der andre, der har prøvet det?" lyder det fra manden ifølge mediet Newsandstar.co.uk.

Bøden lød på £50 pund, hvilket svarer til omkring 450 danske kroner.

På Facebook har flere fra Facebook-gruppen appelleret til, at han bør anke bøden, og at han bør gå ind på McDonalds-restauranten, da de måske kan hjælpe ham.

"Gå ind og tal med McDonalds. De kan muligvis annullere den, hvis du kan bevise, at du var der inde hele tiden. Det er et forsøg værd," lyder det fra et hjælpsomt medlem af gruppen.

Det er usikkert, hvordan parkeringsreglerne på parkeringspladsen er, men der er ingen tvivl om, at McDonald's tilsyneladende ikke regner med, at deres kunder skal bruge så lang tid på at spise hos dem. Ellers var parkeringsreglerne nok lavet, så en sådan bøde kunne undgås.

På forunderlig vis er det ingen i gruppen, der spørger ind til de mere end to timer, familien brugte på McDonald's. Der er heller ingen forlydender om, hvad de spiste.

Har du nogensinde fået en rigtig træls parkeringsbøde? Eller brugt to timer på McDonald's. Så skriv til os via vores Facebook-side.