Bedstemor anholdt: Fortalte barnebarnet sandheden om julemanden

Udland

16/11/23 | 09:52

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Skrevet af Kathrine Frich

Det hele startede med at hun stjal barnets julemagi.

En mor er blevet knust efter hendes svigermor "ødelagde" julemandens magi for hendes lille pige.

Det skriver Mirror

Det jule-elskende barn diskuterede, hvad hun ville bede julemanden om i sit ønskeseddelbrev, da hendes bedstemor fortalte hende, at hendes mor og far køber gaver til hende og lægger dem under træet.

Knuste datterens hjerte

Den lille pige, der er en fast tro på julemanden, havde "talt om jul siden juli", sagde hendes mor.

Moren delte sin historie i et opslag på Reddit, der siden er blevet slettet, og sagde:

"Det gik over som en blyballon med mit barn. Min svigermor så ret tilfreds ud med sig selv for den s**t storm, hun lige skabte for mig, og knuste min datters hjerte."

Den lille piges far er "fuldstændig knust" over, at hans mor ville "ødelægge" julens magi for hendes barnebarn.

Afskære alt kontakt

Efter hændelsen bad moren sin mands mor om at forlade deres hjem og tilføjede, at hun ikke længere er velkommen til at tilbringe tid med deres barn.

Den rasende mor tilføjede:

"Hun [svigermor] forsøgte at svare, at hun gjorde os en tjeneste, og at vores barn ikke skulle takke en mand, der ikke eksisterer for de pæne ting, vi gør for hende. Jeg smækkede døren i ansigtet på hende. Jeg sagde også til hende, at jeg var meget ked af, at hun lod djævelen avle had i sit hjerte."

Moren tilføjede: "Vi har modtaget et par sms'er og opkald fra hans søskende, som mener, at jeg gik over gevind, og at jeg skulle undskylde til hende. Jeg er stadig vred. Jeg kan ikke rigtig bedømme selv, om jeg er tager fejl eller ej, men det tror jeg ikke, jeg gør. Hun gik over en grænse, og jeg er berettiget til ikke at lade hende have et fremtidigt forhold til min datter eller andre børn, vi måtte have."

Anholdt på skolen

Efter at alt forbindelse var afskåret mellem bedstemoderen og familien på tre, begyndte hun at sende gaver til sit barnebarn, forklarede moren.

Forældrene blev også informeret om, at hun planlagde at hente sit barnebarn fra skolen uden forældrenes samtykke til et "overraskelseseventyr".

Skolekontoret fik kontakt til forældrene, som skyndte sig til uddannelsesinstitutionen.

Svigermor blev anholdt af politiet "før hun kunne kidnappe barnet".

Deres forhold har været anstrengt siden.