Mor tog baby med til datterens skuespil - bagefter ville datteren ikke tale med hende

Udland

17/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad tænker du om situationen?

Næsten alle forældre ønsker at være der for sine børn, når de laver et skuespil, da det er utrolig vigtigt for dem at få støttet sin kreative aktiviteter.

Men en mor har nu delt sin mening, da hun var til stede som publikum under et skoleskuespil og besluttede at tage sin 6 måneder gamle baby med, da de skulle se babyens storesøster, Penelope, optræde.

Moren fortæller, at hendes baby sov rolig gennem 1. akt, men i slutningen begyndte babyen at røre på sig, og det endte med, at den græd.

Hun tilføjede: "Lyla faldt i søvn igen, men halvvejs i anden akt vågnede hun op og begyndte at skrige. Det var højt nok denne gang til, at det fangede de optrædende. Jeg gik hurtigt ind i lobbyen med Lyla. Da jeg prøvede at gå ind igen, fordi hun faldt til ro, ville betjenten ikke lade mig, og sagde, at når en person går, må de ikke komme ind for at forhindre afbrydelser. Det betyder, at jeg gik glip af Penelopes solo."

Datter stiktosset efter showet

Efter showet var færdigt, stod moren og ventede på sin datter. Moren fortæller, at: "Penelope nægtede at se mig efter showet eller tage imod de blomster, vi købte til hende. Jeg så hende gå med Ariana, som trøstede hende."

Hun tilføjer: "Will (hendes nye mand) mødte mig på parkeringspladsen. Han var sur. Han sagde, at jeg aldrig skulle have taget Lyla med, og påpegede, at han og Ariana fik en pasning til deres lille barn. Jeg sagde, at jeg ikke ville forlade Lyla og følte, at det var godt, at vi alle støttede hende."

Og siden nægtede Penelope at tale med sin mor, men mon ikke de bliver gode venner igen.

Kommentarer enige med Penelope

Under opslaget på Reddit er folk enige om, at det var det forkerte at gøre.

En skriver: "Du er Penelopes mor og bør gøre alt, hvad du kan for at støtte hende på en passende måde. Det er også at have forudseenhed til at få en babysitter eller få din mand til at tage ansvaret for den skrigende baby."