94-årig kvinde havde fødselsdag: Så blev hun overfaldet af børn

Udland

19/12/2022

Foto: Facebook @WilliamsonCountySchools
Foto: Facebook @WilliamsonCountySchools

Skrevet af Emil B.

Der er mange ting et otium, kan bruges på. Denne ældre dame bruger den på at hjælpe børn over vejen. Trofast står hun op hver morgen og stiller sig hen til vejen. Men en dag var alligevel ulig, noget hun før havde prøvet.

Bruger otium som vejvagt

En ældre dame på 94 arbejdede til daglig med at lede børnene over vejen. Og på hendes fødselsdag var det ikke anderledes. Her stilte hun sig ud til vejen og stoppede biler og førte børnene uskadt over vejen.

Men denne dag var det ikke børnene, der var i centrum. Det var hende. De kom nemlig hen til hende og overøste hende med roser - både fysiske og mundtlige.

Og hun skulle selvfølgelig ikke snydes for en sang, så det fik hun også af børnene.

Fast bestandel siden 2016

Lige siden 2016 har hun været en fast del af krydset. Og børnene var dybt taknemmelige og elskede at snakke med den ældre dame. Hun hjalp dem endda med lektier, når behovet var der: "Hun er så sød til at hjælpe med trafikken og alt muligt med skole," fortalte et af børnene.

En anden af eleverne har fortalt, at de hver morgen så frem til at give en high-five til den ældre dame.

Men også rektoren af skolen sætter pris på hende: "Hun stråler og har altid et venligt smil på læben."

Ikke første overraskelse

Den særlige dag var dog ikke den eneste gang, hun blev overrasket af alle børnene. Også på sin 92 års fødselsdag mente de, at hun havde fortjent en overraskelse.

Denne gang mødte de hende med balloner og kort fra eleverne: "Jeg elskede det. Vi vil jo alle gerne være ti år yngre, men det er umuligt at spole tiden tilbage. Jeg er taknemmelig for mit gode helbred. Eleverne gør mit arbejde det hele værd."