81-årige David vil være professionel gamer: Jeg har øvet mig i 50 år

Udland

12/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

David blev besat af spil allerede i 1970'erne.

Mød manden, der har spillet siden 70'erne og nu ønsker at blive online streamer - i en alder af 81.

Det skriver Yahoo news

Bedstefar-til-fem David Bradfords besættelse begyndte i 1978 med det klassiske arkadespil Space Invaders. Han har udviklet sine spillefærdigheder gennem årene efter at have spillet alt fra arkadespil til konsol og pc. Og nu vil han ind i streamingverdenen, selvom han har brug for noget nyt sæt - da hans pc til £500 (omkring 4000 kroner) måske ikke er hurtig nok.

Startede med arkadespil

David fra Banwell, Somerset, sagde:

"Jeg er ny inden for streaming og vil gerne prøve. Jeg har haft mange fans, der har bedt om at se mig, de siger: 'Få denne mand til at streame!'"

David brugte ventetid på cafeer og servicestationer på at spille arkadespil, mens han kørte lastbil i slutningen af ​​70'erne, sagde han.

Derefter blev han investeret i konsolspil i 1997, da hans familie købte en Nintendo 64 for at spille James Bond-spillet GoldenEye.

Så interesserede han sig i krigsspillet Medal of Honor i 2002, som han spillede med sine sønner. 

David Jr., sagde: "Han har altid spillet. Men han kom for alvor med på Medal of Honor: Allied Assault, som jeg plejede at spille, da jeg var yngre i klankampe med mine brødre."

Spiller med børnebørnene

Mere end 20 år efter at have leget med sine sønner, spiller far til fire nu med sine børnebørn. Han sagde:

"Jeg spiller til tider med mine børnebørn og sønner. Det er derfor, jeg prøver at opgradere min computer, så jeg kan spille Warzone og Modern Warfare 2. Jeg kan stadig spille lige så godt nu, som jeg gjorde i de tidlige dage." 

Han kæmper dog med den moderne teknologi, men så har han sin søn til at hjælpe

"Da jeg spillede Modern Warfare 2 med en mus og et tastatur på PlayStation 5, kæmpede jeg med nye taster og fingerplacering. Men jeg ved med øvelse, at jeg får styr på det, og jeg nød det stadig." forklarede David. 

Forbud fra konen

Hans kærlighed for spil betyder, at hans sessioner fortsætter til langt ud på natten - så han har fået et udgangsforbud for ikke at forstyrre sin kone.

Sønnen David Jr sagde:

"Hver nat er det som en krigszone, og hans kone skal sove igennem. Men nu har de lavet en aftale om, at han skal stoppe kl. 22.30, fordi han plejede at spille til kl. 01.00."

Det er dog ikke kun Davids hustru, der har givet ham forbud:

"Han har også fået forbud mod at spille på Medal of Honor: Allied Assault. Han har sagt 'det er fordi ejeren af ​​serveren ikke bryder sig om at blive slået', så de udelukkede ham i en uge eller en måned." fortæller sønnen David JRr.