5-årig dreng havde kun uger tilbage at leve i: Dette var hans sidste ønske

Udland

18/12/2022

Kilde: Youtube.com/TheSpec & facebook.com/hamiltonspectator
Youtube.com/TheSpec | Facebook.com/hamiltonspectator

Skrevet af Emil B.

En terminal syg dreng havde et brændende ønske om at ville se en hjemsøgt hus i Niagara Falls, det afslog lægerne. Her er, hvordan drengen fik sit ønske opfyldt alligevel.

Et "skrækkeligt" ønske

Da Nick og Kira Hurdakis søn, Alex, var 11 måneder blev han pludselig syg. Da de gik til lægerne troede de, at der blot var tale om en mindre infektion, men kort tid efter fik de den besked, som ingen forældre ønsker at høre: Deres søn havde en hjernesvulst.

Over de næste fire år gik det op og ned. Lægerne forsøgte at helbrede drengen, men svulsten viste sig at være kræft.

Til sidst fik de af vide, at han desværre blot havde 5 uger tilbage at leve i. Den nu 5-årige havde et brændende sidste ønske: han ville se et hjemsøgt hus i Niagara Falls. Lægerne fortalte ham dog, at han ikke helst ikke måtte tage for langt væk hjemmefra. Forældrene måtte derfor finde på noget nyt.

Det uhyggelige fælleskab

Forældrerens ven, Paula Tzouanakis Anderson, gik straks i gang med at lede efter en masse oppusteligt Halloweenpynt, så drengens ønske kunne blive opfyldt. Han blev rådet til at gå ind på en Facebookside, der hed Crown Point fællesskabet, hvor en hel masse folk, der var besat af Halloween, holdt til.

Hendes indlæg gav pote, og indlægget spredte sig som en streppebrand. Folk var virkelig betaget af ønsket om at hjælpe sønnen. Derfor besluttede de sig for at lave en parade for at hylde den lille drengs ønske.

Kilde: CBC Hamilton

En fantasisk parade

Hele gaden flokkedes med naboer og folk i udklædning, der sammen gik ned ad gaden for at hylde Alex og give ham en værdig afslutning på sit alt for korte liv.

En gruppe frivillige havde sat stande op med popcorn, ansigtsmaling og candyfloss. Nick bar sin dreng gennem gaden. Han var rørt: "Vi havde aldrig forventet, at så mange mennesker ville hjælpe. Det var noget andet. Der er ingen ord."

Kilde: CBC Hamilton