77-årig kvinde blev forsøgt røvet af 3 mænd: Det skulle de aldrig have gjort

Udland

06/05/2023

3 unge mænd udså sig den helt forkerte 77-årige kvinde. Foto: Shutterstock
3 unge mænd udså sig den helt forkerte 77-årige kvinde. Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Alder er jo bare et tal, som man siger.

3 unge mænd troede uden tvivl, de havde fundet et nemt offer.

Den 77-årige Winifred Peel havde netop hævet, hvad der svarer til 2000 kroner fra en hæveautomat, da mændene antastede hende og bad hende udlevere pengene.

Men det ville Peel på ingen måde finde sig i. Faktisk greb hun en af mændene i kraven og bankede hans hoved ind i selvsamme hæveautomat - 3 gange!

Det skriver Metro.

Det skete der bagefter

Da de 3 mænd opdagede, at de havde lagt sig ud med den helt forkerte pensionist, tog de benene på nakken og flygtede fra stedet.

Det hjalp dem dog ikke stort, da de kort efter blev anholdt. Siden har de været en tur på anklagebænken og er nu alle 3 blevet dømt for røveriforsøg.

Ifølge anklageren havde de 3 mænd gået rundt i byen for at udse sig, hvad de beskrev som "et let offer" (det kan man ikke sige, de havde succes med ..).

Men selvom den 77-årige Winifred Peel altså slap fra episoden med alle sine ejendele og kontanter i behold, har oplevelsen stadig haft konsekvenser for hende.

"De er ligeglade med, hvordan det her ville påvirke mig. Jeg vil bestemt sige, at dette har ændret mit liv. Jeg vil aldrig have den tillid til medmennesker, som jeg havde engang," fortalte hun i retten.