Blev stoppet af politiet: Gav sig til at heile og rive i banditten

Udland

28/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Da en lastbilchauffør ville krydse grænsen fra Belgien til Tyskland, krydsede han samtidig grænsen for, hvad der er almindelig sund fornuft og god opførsel. Denne historie er så grotesk, at man kunne tro, den vi selv havde fundet på den.

Da en 24-årig mand fra Polen krydsede grænsen mellem Belgien og Tyskland, fik det tyske forbundspoliti mistanke om, at der var noget galt med chaufføren. Det skriver NGZ.

Lastbilen kørte i venstre side af vejen med meget lav hastighed. Samtidig smed chaufføren papir ud af vinduet og udgjorde derfor en fare for trafikken.

Derfor besluttede betjentene at lastbilen, så de gav tydelige signaler til den 24-årige chauffør om, at han skulle stoppe bilen.

Som svar på betjentenes anmodning, skiftede chaufføren vognbane flere gange uden grund. Han ignorerede også betjentenes anmodning og kørte videre. Flere andre trafikanter blev derfor tvunget til at sætte farten ned og undvige lastbilen.

Til sidst standsede lastbilen i venstre spor, men efter lidt diskussion endte han med at trække ind i nødsporet.

Under kontrollen udviste den unge mand en adfærd, der blev betegnet som aggressiv og forvirret. Det bekræftede politiets indtryk om, at han kørte påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.

Chaufføren blev bedt om en alkoholtest, men den var negativ. Derefter skulle han afgive en urinprøve, så der kunne tages en stoftest.

Her begyndte mandens vilde adfærd. Han begyndte at heile, hvorefter han blottede han sig selv. Derefter tissede han kort og begyndte derefter at onanere foran betjentene.

Politiet bad ham om at stoppe, men han reagerede ved at føre en finger ind i anus og puttede derefter fingeren i munden.

Politiet blev nødsaget til at smide den ulækre mand i håndjern.

Der er ikke oplysninger om, hvorvidt mandens stoftest var positiv.