13-årige hopper i jakkesæt for at præsentere sin ønskeseddel

Udland

19/11/22 | 09:15

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Han håbede, at hans research ville gøre forældre mere villige til at give ham gaverne

En 13-årig dreng hoppede i jakkesættet og lavede en powerpoint-præsentation for at overbevise sine forældre om, at give ham hans juleønsker. 

Det skriver coventrytelegraph

Shelley Jackson, 49, var "beæret" over sin søn, Cooper, 13, som iførte sig sit smarteste outfit for at fortælle sine forældre, hvad han håbede at finde under træet i år.

Teknikkyndige teenager Cooper beordrede sin mor og far, Shelley og Edward, 54, til at komme til hans værelse til et familiemøde 'ASAP' i november 2022.

Han leverede derefter sin ønskeliste i form af en PowerPoint-præsentation.

På ønskelisten kunne man finde ting som:

  • 16 GB hukommelse til sin pc,

  • en ny musemåtte

  • et gavekort til gaming.

Jakkesæt uden skjorte

Hans juleønsker ville uden fragt løbe op i at koste 900 kroner. Cooper som bor sammen med sine forældre i Pittsburgh, Pennsylvania, mener dog ikke pengene er et problem.

Han sagde:

"Jeg besluttede at lave en præsentation i stedet for bare at aflevere en papirliste over, hvad jeg ville have. Jeg tror, det ville øge chancen for, at mine forældre købte dem."

Shelley, der arbejder med forsikring, tilføjede:

"Jeg var i ærefrygt over, hvad han lavede, jeg kan ikke lave links eller PowerPoints eller noget i den stil. Han var i jakkesæt og slips uden en skjorte - han knækkede mig virkelig. ."

Under sin præsentation sagde Cooper, at han ville sende præsentationen til sin far, så de nemt kan finde gaverne.

I stedet for at vælge en dyrere 32gb RAM for mere plads til sine spil, bad Cooper om 16gb for at spare sine forældre nogle penge.

Gjorde sin research

Som en del af præsentationen fortalte han, hvilke overvejelser han havde gjort sig, inden han satte et ønske på præsentationen.

Foreksempel valgte han 16 gb hukommelse i stedet for 32 gb, fordi prisen er noget højere på den med mere plads og han på den måde kunne få flere af sine ønsker opfyldt.

Han havde også specifikt valgt en mussemåtte, hvor virksomheden planter et træ, hvergang de laver et salg, i håbet om at det miljøvenlige tiltag ville imponere hans forældre.

Efter præsentationen annoncerede han det samlede beløb på - der selvfølgelig skal deles 50/50 med julemanden.

Mor til fem Shelley tilføjede: "Udvendigt er han 13, og indeni er han 50. "Jeg er forbløffet over hans ordforråd og måden, han taler på. Han har aldrig bedt om mere end det absolutte minimum og er sådan en god dreng.