11-årig fik et anfald i sofaen og blev undersøgt for en hjernetumor: Da sandheden kom efterlod det alle lamslåede

Udland

20/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Under dette års Super Bowl blev en 11-årig dreng indlagt efter han havde fået nogle voldsomme anfald derhjemme. Han blev straks undersøgt for en hjernetumor, men da sandheden gik op for lægerne og familien, efterlod det dem lamslåede.

Det er en af de største amerikanske begivenheder overhovedet. Familier samles over hele landet for at se amerikansk fodbold, spise god mad og hygge med familien.

Nøjagtig det var tilfældet hos Veronica Gill og hendes søn Ryan, da Super Bowl løb af stablen. Der blev set fodbold, spist slik og snacks og selvfølgelig hygget igennem, selvom hygge måske er et dansk koncept.

Da mor og søn efter en lang og sjov aften tog hjem til sig selv, begyndte Ryan pludselig at opføre sig mærkeligt.

Hun fortalte avisen New York Post, at hendes søn sad ved siden af ​​hende på sofaen, da han "begyndte at døse hen."

Først antog Veronica, at hendes 11-årige søn bare lavede sjov. Da hans krop begyndte at ryste ukontrollabelt, vidst hun dog, at det ikke var for sjov. Hun ringede efter hjælp med det samme og kørte ham derefter direkte på et nærliggende hospital.

På hospitalet undersøgte lægerne Ryan, de blev bl.a. nødsaget til at udelukke en mistanke for en hjernesvulst. Det kunne de heldigvis hurtigt udelukke.

Bagefter blev der foretaget en urinprøve. Da resultaterne kom, kunne lægerne ikke tro deres egne øjne. Den unge dreng havde en betydelig mængde THC (den vigtigste aktive ingrediens i hampplanten) i blodet, som om han havde røget flere joints.

Det efterlod Veronica lamslået. Ingen havde røget noget forbudt til arrangementet, så hvordan kunne det lade sig gøre?

Efter noget tid kastede et opkald fra en veninde lys på sagen. Tilsyneladende vidste hendes bekendte ikke, at det slik, hun havde tilbudt Ryan, var vingummibjørne tilsat cannabis. Veninden græd ukontrollabelt, da hun var meget flov over sin fejltagelse.

Ikke desto mindre blev Veronica rasende - ikke på sin veninde, men på designerne af emballagen til de såkaldte "spiselige varer". Hun kan ikke forstå, hvordan man man risikere at spise vingummibamserne uden at vide, hvad der er i.