108-årig afslører: Hemmeligheden til et langt liv er ingen børn og masser af hunde

Udland

05/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden der for nyligt er blevet 108 har delt sin hemmelighed til at leve så længe.

En 108-årig kvinde tilskriver sit lange liv at have hunde i stedet for børn. Og helt ærligt, så må jeg være enig med disse visdomsperler.

Det skriver Ladbible.

Ada Daniel var den stolte ejer af 'en masse greyhounds', da hun var yngre og jokede med, at hendes hunde var den hemmelige ingrediens til et langt liv.

300 fødselsdagskort

Nå, du kender det berømte ordsprog: En hund om dagen, holder lægen væk..

Ada har boet på Codnor Park Care Home i Codnor, Derbyshire, siden 2015, og da hendes særlige fødselsdag nærmede sig, lancerede hendes plejehjem en appel om kort, hvilket resulterede i næsten 300 kort. Så man må sige at Ada er en populær kvinde.

Personalet på plejehjemmet overraskede hende med hundredvis af kort til hendes intime fødselsdagsfest, som også indeholdt eftermiddagste og balloner, der var blevet doneret efter appellen.

Ingen børn men masser af kort

Kelly Goucher, aktivitetskoordinatoren hos Ashmere, som driver hjemmet, sagde til BBC: "Ada har ikke meget familie tilbage. Hun har aldrig haft børn, så hun har ingen børnebørn. Vi ville bare have så mange kort som muligt til hende. Hun kan godt lide det faktum, at folk kender til hende på grund af hendes alder."

Kelly besluttede at lancere appellen på en lokal Facebook-side og var chokeret over, hvor mange mennesker der ønskede at sende deres bedste ønsker.

"Jeg vågnede op til 135 beskeder den følgende morgen af ​​folk, der ville sende kort," sagde hun.

Hunde i stedet for børn

Plejehjemmet lancerede en lignende appel for at markere Adas 105-års fødselsdag - som tilfældigvis faldt under lockdown - og modtog mere end 200.

Kelly forklarede, at Ada ikke havde børn, men var mor til masser af pelsbørn på et tidspunkt.

"Hun havde mange greyhounds," sagde Kelly og tilføjede: "Hun er bestemt en karakter. Jeg spurgte hende engang, hvad hendes hemmelighed var, og hun sagde, at det var at have hunde, ikke børn."

I et interview med Derbyshire Times afslørede Kelly: "Hun har bogstaveligt talt talt om sin fødselsdag siden april, og hun har været ved at tælle ned til den store dag. Vi fortalte hende ikke, at vi havde appelleret, og mængden af ​​beskeder, vi fik, var meget mere end forventet. Vi har også haft mange donationer - så folk har givet os bannere med hendes billede på og balloner med hendes navn på."