100 frivillige ledte efter 2-årig pige, der var forsvundet i skoven: Pludselig opstår miraklet

Udland

06/01/2023

Skrevet af Redaktionen

Det er altid kompliceret, hvis et lille barn bliver væk i en skov. De har ikke selv muligheden for at finde tilbage, og hvis vejret er dårligt kan en sådan situation udvikle sig til en livstruende begivenhed.

I Louisville i Kentucky USA udspillede der sig præcis en sådan situation. Lille Charlee forsvandt i skoven, og bedsteforældre og forældre kunne ikke finde hende.

Lille Charlee besøgte ofte sine bedsteforældre ofte. De elskede altid at passe hende og lege med hende. De gik ture i skoven eller på legepladsen sammen. På deres ture tog de også hunde Penny, der elskede at være med ude i det fri. Men én dag gik det galt.

Da de skulle ud på tur, følte farmor sig syg, så det blev farfar, der alene tog pigen og hunden med på tur. Efter at have været på tur et stykke tid, blev farfaren uopmærksom et øjeblik, og pludselig var lille Charlee ikke til at se nogle steder. Væk var også Penny, de var forsvundet i skoven.

Hverken forældrene eller bedsteforældrene kunne finde den lille pige, og lille Charlee blev derfor erklæret savnet. Familien begyndte at samarbejde med sheriffens kontor, som fik annonceret pigens forsvinden i medierne.

Over 100 frivillige deltog i eftersøgningen af pigen i skoven, men det lykkedes dem ikke at finde den lille pige.

Lille Charlees mor og far ledte i 32 timer non-stop efter den lille pige. Ved et rent tilfælde, så bedstemoren Penny løbe mod deres hus. I samme øjeblik så hun den lille pige ligge ved døren. Heldigvis havde den lille pige det fint, hun var bare dehydreret og sulten.

Bedsteforældrene kontaktede myndighederne for at aflyse alle eftersøgninger, da den lille pige var blevet fundet.

Charlee havde det fint, men hunden Penny havde flere forskellige sår, den var forslået og blevet bidt af flere insekter. Alt tydede på, at den modige hund havde optrådt som Charlees beskytter. Alle var forbløffede over, at både pigen og hunden nåede sikkert hjem, da området er fyldt med prærieulve, klapperslanger og andre darer.

Heldigvis kom ingen til skade, og alt gik godt. Sandsynligvis takket være Penny.