Stewardesse advarer: Denne populære ferieaktivitet er farlig inden flyvning

Sundhed

19/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er skønt at rejse, men selve turen frem og tilbage kan være hård. Leysha deler tips ud til en bedre flyveoplevelse.

Stewardesser har en tendens til at kende de fleste af branchens tricks og giver hellere end gerne nyttige tips. TikToker Leysha Perez har forklaret fem ting, du ikke skal gøre før og under en flyvning - og at følge nogle af disse kan redde dit liv.

Brug ikke flyselskabets tæpper og puder

"Når jeg flyver hvor som helst internationalt eller hvor som helst, der er langt væk, vil jeg ikke bruge deres tæpper, og jeg vil ikke bruge deres puder, lad os bare lade det være ved det," siger hun. "Jeg tager mine egne tæpper og mine egne puder med."

Spise alle flyselskabets måltider

Når det kommer til flymad, anbefaler Leysha ikke at spise for mange af måltiderne. "Jeg vil ikke spise hvert eneste måltid på flyet, ligemeget, hvor meget jeg ellers vil," sagde hun.

"Der er mange konserveringsmidler, det er meget højt i natrium, så det er ikke godt for dit helbred generelt at spise dem for meget."

Vær mere medfølende

Leysha er medfølende med uregerlige passagerer. Hun mener, at stewardesserne ikke nødvendigvis ved, hvad folk går igennem, når de går ombord på et fly.

"Folk tager deres vrede ud på os hele tiden, de er sure på os, men det, jeg prøver at forstå, og hvad jeg prøver at lade andre stewardesser vide, er, at de ikke tager det personligt," rådede hun og indrømmede, at hendes job giver hende mulighed for at "øve sig i tålmodighed".

Dyk ikke

Det er ikke den bedste idé at flyve efter at have taget en dykkertur. Du skal vente i 48 timer anbefaler Leysha. Det er farligt at flyve, da kroppen ikke har haft tid nok til at komme af med overskydende kvælstof. Hvis du gør det, er der mulighed for at få trykfaldssyge.

Køb ikke billetter fra en tredjepartsside

Mange med familier kan blive kede af det, når de går ombord på passagerer, fordi de ikke kan sidde ved siden af ​​deres børn. Dette er ofte resultatet af at købe dine flybilletter fra en tredjepart.

Leysha sagde: "Ofte har jeg forældre, der kommer og er super vrede, fordi de ikke fik plads ved siden af ​​deres barn.

"De bremser boarding fordi de bestilte billetter via en tredjepart. Normalt giver disse websteder dig pladserne tilfældigt."