Berømt pilot afslører: Her skal du sidde for at undgå at blive dårlig

Sundhed

03/08/2023

Video: TikTok @jimmy_nicholson
Video: TikTok @jimmy_nicholson

Skrevet af Emil B.

Jimmy Nicholson fra The Bachelor Australia har delt sine eksperttips som kommerciel pilot for at hjælpe nervøse flypassagerer med at overvinde frygt og kvalme under turbulens

Klædt meget passende i sin smarte pilotuniform brugte Nicholson sin kat til at demonstrere, hvordan flyet bevæger sig efter take-off, og hvorfor de, der er tilbøjelige til kvalme, altid bør sidde i toppen af flyet i stedet for bagerst.

Det skriver The Mirror.co.uk.

"Hvis du sidder foran i flyet, vil du opleve mindre turbulens. Og hvis du sidder bagerst, vil det være mere bumpet," sagde den 33-årige. "Bagenden af flyet vil svinge mere, mens fronten vil svinge mindre," tilføjede Nicholson og svingede sin kats ben og hale for at hjælpe seerne med at visualisere processen bedre.

"Husk, flyet falder ikke ned fra himlen," fortsatte han. "Du har det fint. Det er bare en irriterende ting, der forhåbentlig kun varer et par minutter," sagde han. "Og bare rolig, os piloter stresser ikke over det."

Nicholson, der først blev kendt i 2021 på den femte sæson af The Bachelor Australia, færdiggjorde sin træning som Regional Express Cadet Pilot i 2014. Han fulgte i sin fars og sin bedstefars fodspor, der begge var piloter og fløj for det australske flyselskab, Qantas. "Det er lidt af en familietradition," indrømmede han tilbage i 2014. I dag har influenceren fra Sydney en kommerciel pilotlicens og deler regelmæssigt sine flyeventyr på sociale medier.

De øjeblikkelige reaktioner på videoen

Følgere af Nicholson reagerede hurtigt på hans turbulensvideo. Mange delte deres egne erfaringer med at håndtere kvalme og frygt på fly: "Lol, jeg bekymrer mig ikke om at føle mig syg under dårlig turbulens. Jeg har for travlt med at indgå fred med Gud, inden jeg dør," jokede en person, mens en anden bemærkede kækt: "Turbulens er en behagelig massage."

Efter videoen gik viralt, optrådte Nicholson på Studio 10, en australsk morgen-talkshow, for at drøfte emnet yderligere. "Der er mange mennesker, der er virkelig bange for at flyve," fortalte Nicholson værterne.

Han gentog derefter sin tidligere givne rådgivning til offentligheden om at håndtere turbulens og opfordrede seerne til at kigge ud af vinduet, hvis de føler sig syge. "Din krop kan narre dig," forklarede han. "Dine sanser går helt amok. Du føler, at du falder ud af himlen. Men det sker slet ikke."