At tabe sig i overgangsalderen kan være udfordrende, men to diætister har delt en detaljeret plan for at hjælpe kvinder med at tabe et par kilo.
Elizabeth Ward og Hillary Wright har delt deres viden i en bog kaldet 'The Menopause Diet Plan: A Natural Guide to Managing Hormones, Health, and Happiness.'
De anbefaler en blanding af både middelhavsdiæten og DASH-diæten, som er en diæt, der er kendt for at hjælpe med forhøjet blodtryk.
Det skriver Express.
Kan holde dig fra snacks
I et tidligere interview med TODAY forklarede Elizabeth, hvordan planen fremmer en kost rig på frugt og grøntsager, nødder, frø og fuldkorn.
At spise disse fødevarer er "vigtige, så kvinder ikke rækker ud efter den ekstra portion eller to af snackchips, slik og småkager".
"Et spisemønster i middelhavsstil reducerer chancerne for at blive overvægtige, og kvinder kan opleve færre symptomer forbundet med overgangsalderen, så deres livskvalitet kan forbedres," tilføjede hun.
"Det er godt for din tarm, sænker risikoen for hjertesygdomme, diabetes og kræft og kan hjælpe med at forbedre humøret hos kvinder i overgangsalderen."
Elizabeth foreslog også at følge en plan med lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold for at reducere chancen for at tage på efter overgangsalderen.
4 ting at tænke over
Bogen foreslår også at spise mere plantebaserede måltider, kontrollere kalorier, motionere regelmæssigt og vælge måltidstider med omhu.
Eksperten forklarede: "Regelmæssig motion vedligeholder muskel- og knoglesundhed, reducerer sandsynligheden for hjertesygdomme, sænker type 2-diabetes og kræftrisiko, reducerer stress og mere."
Der er ikke noget, der ikke er tilladt, og det betyder "det er en tilfredsstillende og behagelig måde at spise på".
"Du behøver ikke bekymre dig om at spise middag og drinks med venner, tage på ferie eller skulle følge en urealistisk restriktiv plan for resten af dit liv," tilføjede Elizabeth.
Enhver, der ønsker at tabe sig hurtigt, bør overveje at "skære ned på mængden af tilsat sukker, højt raffineret korn og alkohol".
Fødevarer, der tilskyndes, omfatter fisk og skaldyr, fjerkræ, æg, mejeriprodukter, frugt, grøntsager, nødder og nøddesmør, frø, bælgfrugter og fuldkorn.