Sådan beskytter du din hud mod efterårets kulde

Sponseret indhold

12/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

Efteråret buldrer derudaf, og vi kan nærmest ane vinteren med de begyndende kolde morgener og julegodterne på hylderne i supermarkedet. For nogle er efteråret den bedste tid på året med de skiftende farver i landskabet. Men for de fleste er efteråret også lig med tør og irriteret hud. Kulden, temperaturændringer og vinden er nemlig ekstra hård for huden.

Hvordan påvirker efteråret huden?

Efteråret slider generelt mere på huden, da vores danske hud er ret sensitiv. Det er derfor svært for huden at omstille sig og navigere i temperaturskiftene, og derfor reagerer den oftest med at blive tør. Og kender du til tør hud i efteråret, er der desværre ikke lys for enden af tunnelen, når vi rammer ind i vintermånederne.

Medmindre du er god til at pleje og beskytte din hud.

 

Fugt, fugt og mere fugt

Ja, i så mange andre tilfælde er fugt en skidt ting. Men det er det, din hud skriger på, når efteråret og vinteren bakker på. Vejrskiftene udtørrer huden mere end normalt. Og for at forebygge det skal huden have masser af fugt, så den kan modstå blæsten og kulden.

Køb en god håndcreme med Aloe Vera her.

Sådan gør du det nemmere for dig selv

Det kræver ikke de store livsstilsændringer at beskytte huden. Det kræver faktisk ikke mere end en adfærdsændring, hvor dagcremen bliver mere synlig på badeværelset, så du husker hjernen på, at du skal bruge den.

Er fugtighedscremen til at få øje på, får du den brugt mere.

Hvis du vil holde dit ansigt mere sundt, skal du gå efter ansigtscremer eller serummer, der indeholder Aloe Vera og vitaminerne C, E og F. De sørger for at holde huden i topform.

Den slags cremer kan du findes hos Australien Bodycare, der er førende inden for hudpleje. Du kan finde deres udvalg af fugtighedscremer til tør hud her.

Glem ikke hele kroppen

Efteråret er ikke kun slem mod visse kropsdele. Du kender sikkert til følelsen af tørre, sprækkede hænder, tør hud på armene eller i ansigtet. For at give din hud den optimale pleje er det bedste at være fugte hele kroppen.

Det er jo al huden, der udsættes for temperaturskiften og kulden – ligegyldigt hvor mange lag du tager på. Du finder en god fugtighedscreme, der beskytter din hud mod bakterier og tilføjer fugt her.