Drink der kan nydes til mange ting

Sponseret indhold

01/06/2023

Skrevet af Martin Hansen

Selvom du er komme op i en mere moden alder, eller måske netop derfor, er det relevant at tage en god drink, når lejligheden byder sig. Det kunne være en Hugo cocktail, som du kan vælge at nyde. Og det kan evt. også gøre sammen med noget lækkert at spise.

Mad og drikke er vigtigt

Det er lige meget, hvilken aldersgruppe man er i. De fleste kan godt lide at have tema mad. Vi skal alle have noget at spise både for at overleve rent fysisk, men også fordi at nydelsen er vigtig og giver ekstra livsglæde. De oplevelser kan du selvfølgelig få på forskellige måder. Det er fedt selv at bruge tid på at forberede en lækker ret i køkkenet og virkelig gøre det grundigt og med sans for alle detaljer. Men det er oftest også en god oplevelse at gå ud og spise på et nøje udvalgt spisested, og give sig tid til at nyde maden og måske omgivelserne og din ledsager.

Jul er vigtigt for mange

For mange er den årlige jul en meget vigtig ting. Og det omfatter måske specielt den mad, der traditionelt serveres ved juletid. Nogen vil have and og nogen vil have flæskesteg. Nogle har store traditioner omkring kagebagning og så er der risengrøden, som for rigtig mange også er nærmeste en religion, og hvor mange har nogle traditioner omkring den, som bare skal følges. Det kan dog også være alternativt. F.eks. kan du servere et juletræ af grøntsager og dermed få en trendy og sund julestemning.

En god drink kan gøre dig glad

Når der er tid og mulighed for det, så er det oplagt at nyde en god drink om aftenen. Der er rigtig mange muligheder for selv at blande sig en cocktail eller måske få den serveret et sted. Et oplagt valg er den klassiske Tom Collins, hvor gin blandes med citronsaft, sirup og så danskvand og mousserende limonade. Altid superforfriskende. En anden klassisk mulighed er Alabama Slammer, der tidligere har været meget udbredt, og som består af blandt andet Southern Comfort, grenadine og appelsinjuice. Men der er masser af andre drinks muligheder. I kan hygge jer med en Tequila Soda, en Belmont, en Isbjørn, den basale Ævle Bævle eller måske ovenikøbet en Screaming Orgasme.