Det bør du huske, når du gør din bil vinterklar

Sponseret indhold

02/11/22 | 10:30

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er nu begyndelsen af november og om kort tid bliver det endnu koldere. Derfor har vi her samlet en huskeliske, der gør din bil vinterklar.

Disse ting bør du have liggende i bilen

Først og fremmest bør du have et par solbriller liggende i bilen. Den lavthængende efterårssol gør nemlig, at du også risikerer at blive blændet her.

Og når det bliver koldt, skal du have en ordentlig isskraber. Den er uundværlig til efteråret, hvor dug ligger sig på ruden, og om vinteren er den en selvfølge til at skrabe ruden.

Skulle du være så uheldig at stå i et uheld, så er det vigtigt med en sikkerhedsvest i høj kvalitet og en god advarselsstrekant.

Tjek væskerne

Det er rigtig vigtigt, at få styr på væskerne, når du skal til at køre ud om vinteren. Mange væsker egner sig nemlig ikke til det langt koldere vejr.

Særligt er det vigtigt, at din kølervæske er frostsikret, så den bliver helt klar til de kolde vintermorgener.

Og mens du har kølerhjelmen åbent, så er det oplagt at hælde sprinklervæske på. Med SONAX Sprinklervæske får du en FDM Testvinder i 2019 og en frostsikker væske, der klarer helt ned til -20 grader.

Har du fået frost på ruderne, så er det oplagt med en isfjerner. EXO 97 isfjerner forvandler hurtigt sneen eller isen på din rude til vand, så du er klar til at køre videre.

Smør bilens dele

For at gøre din bil helt vinterklar er det også essentielt at få smurt det hele. Viskerarm, hængsler og faktisk også brændstofsklap er vigtige steder at smøre med en solid universalolie.

Faktisk anbefaler vi også, at du smører alle låse i bilens mange åbninger.

Sidst, men ikke mindst...

Efterårs og vintertur kan være utrolig smukke, men også farlige. Derfor vil vi gerne ønske dig en rigtig god og sikker tur her til vinteren.

Og får du brug for ekstra dele til din vinterpleje, så tag et smut forbi vores webshop på Xpertcleaning.