1. Butternut Squash suppe
Denne suppe er en lækker ret til aftensmaden. Den er blød, let og virkelig nem at lave.
Du skal blot bruge disse ingredienser:
1 Butternut Squash
1 løg
1 kartofler
1 gulerod
En klat smør
1 liter hønsebouillon
Salt og peber
Først skærer du squashen over på langs og i mindre dele. Læg kernerne til side. Skær så løg, kartoffel og gulerod. Put det hele i en gryde og lad det stege i fem minutter, indtil grøntsagerne er let brunede.
Hæld så 1 liter hønsefond i gryden og lad den simre i 40 minutter. Rist i mens kernerne i lidt smør. Til sidst blender du retten og serverer.
Skal det være endnu nemmere, så server en tomatsuppe eller en ærtesuppe, der begge er klar på ti minutter.
2. Pasta Arrabiata
Mange har nok ikke hørt om denne ret. Det er en skam, fordi en Arrabiata er let at lave og med den skønne blanding af tomat, chili, hvidløg og citron er smager det nærmest som en luksus udgave af en tomatsovs, uden at være særlig dyr.
3 spsk olivenolie
0,50 rød chili, fjern kerner og membran og skær i tynde skiver
400 g pasta penne
2 fed hvidløg, finthakkede
1 tsk balsamico
1 dåse flåede tomater
1 tsk sukker
1 citron
salt
Hak chili og hvidløg. Kog derefter pastaen, mens du tilbereder det resterende.
Kom olie en i lille gryde og hæld chilien i. Rist chilien i et par minutter og bland sammen med med hvidløg, tomater, salt og friskkværnet peber og kog op. Lad det simre under låg i 5 minutter. Smag til med balsamico (ikke strengt nødvendigt), lidt sukker, lidt citron og vend saucen med den friskkogte pasta.
Og hvis du vil være sikker på en let og lækker Arrabiata, så vælg den her.
3. Ragout al Paccanti
Dette er endnu en lækker pastaret, der er en virkelig god alternativ til spaghetti bolognese. Men i stedet for oksekød er den lavet med en mere prisvenlig svinekød.
2 spsk. olivenolie
500 g hakket svinekød
1 hakket løg
1 gulerod i tern
4 fed hvidløg, hakkede
2 dåser hakkede, flåede tomater
Salt og peber
400 g korte pastarør
Hæld olien i en stor gryde og brun kødet. Når kødet er gennemstegt, put så løg, hvidløg og gulerødder i gryden og steg det mørt. Tilsæt derefter tomaterne og lad det simre i 20 minutter.
Imens koger du pastaen i frisksaltet vand al dente.
Har du lidt parmasan eller persille ved hånden, så drys det over.
Og vil du blot skulle varme den op, så køb den her.
Hvis du har lidt ekstra i pengepungen eller lyst til at forkæle dig så, så gå på opdagelse i Bonzos madunivers, hvor du finder en række lækre måltider. Der er gratis fragt på ordrer over 295 kr.