Sådan har Dronning Elisabeths hunde det i dag

Royalt

15/10/22 | 11:12

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Kathrine Frich

Efter dronningens død er de flyttet ind ved prins Andrew og hertuginden

Efter dronningens død kom hendes elskede corgier i pleje hos prins Andrew og hertuginden af ​​York, hvor Sarah Ferguson nu deler en hjertevarm opdatering om de kongelige hunde

Det skriver The Mirror

Hertuginden af ​​York har delt en yndig opdatering om dronningens corgier, efter at hun og eksmanden prins Andrew tog dem ind.

Det blev annonceret, at parret ville tage imod hundene efter den dronning Elizabeth døde i sidste måned.

På Instagram lørdag morgen lagde Sarah Ferguson et billede op af hende med de to corgier, der så glade ud udenfor i solen.

Ved siden af ​​billedet skrev hun:

"De gaver, der bliver ved med at give."

Opslaget er blevet like af tusinder, hvor en bruger har kommenteret:

"Åh skønne dem. Sender store kram til corgierne og dig."

Hendes Majestæt var stoppet med at avle hunde for syv år siden, da hun var tilbageholdende med at efterlade noget, da hun døde.

Fik Muick og Sandy i gave

Det er almindeligt kendt, at Andrew og hans døtre gav hendes majestæt to corgier, Muick og Sandy, i løbet af de sidste par år og lovede at tage sig af dem, hvis hun døde.

Andrew, Beatrice og hendes søster Eugenie siges at have foræret Muick til dronningen for at holde hende med selskab, da prins Philip var på hospitalet, mens prinsen af ​​York gav hende Sandy i juni på, hvad der ville have været prins Philips 100-års fødselsdag.

I løbet af sin levetid ejede dronningen mere end 30 corgis, alle nedstammede fra hendes første, Susan, en 18-års fødselsdagsgave fra hendes far George VI.

Nogle af de navne dronningen har brugt er: Sugar, Buzz, Brush, Geordie, Smoky, Dash, Dime, Disco og Dipper.

Opfandt Dorgien

Hun er også krediteret for at have opfundet dorgien, efter at hendes corgi Tiny og prinsesse Margarets gravhund Pipkin uventet blev lidt for venlige i 1971.

Men det viste sig at være et ret heldigt møde, da dronningen forgudede hvalpene så meget, at hun besluttede at avle flere med årene.

Efter nyheden om dronningens bortgang hævdede en hundeekspert, at dronningens corgier muligvis var deprimerede.

John Smith, hundeekspert og grundlægger af webstedet Yappy, sagde, at selvom hunde ikke forstår begrebet død, kan hundene stadig savne deres ejer.

Hunde kan være deprimerede

"Hunde forstår ikke helt det fulde omfang af fravær som deres ejers død vil medfører, så de sørger ikke over døden på samme måde som os. I stedet lider de af en følelse af tab og følelsesmæssig fortvivlelse, som forladte hunde også ville føle," siger John Smith og fortsætter:

"Disse følelser kan føre til almindelige symptomer, såsom klynkeri, pacing, hylen, appetitløshed, uroligheder, brudt søvnmønster, angst og sløvhed."

Heldigvis ser det ikke ud til at hundene lider