Raser mod prins Harry: Han skal sige undskyld

Royalt

23/04/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Prins Harry er havnet i modvind, og opfordres til at sige undskyld til den britiske dronning, efter at have fremsat en række kontroversielle udtalelser.

Prins Harry er nødt til at sige 'undskyld' til dronning Elizabeth, efter at have fremsat en række kontroversielle kommentarer om hende, lyder det fra royale fans ifølge Daily Star.

Den 37-årige Harry har fået kritik, efter at have sagt at han håbede på at sikre, at hans bedstemor var 'beskyttet' og 'havde de rigtige mennesker omkring sig'. Det gjorde han i et interview med NBC's Today.

Harry kom med sine udtalelser blot få dage efter at have besøgt Windsor Castle med sin hustru, Meghan Markle. Her mødtes de med dronning Elizabeth og Harrys far, prins Charles.

Men mange mener, at hans tv-optræden fra Invictus Games i Haag var endnu et forsøg på at skabe problemer i den royale familie. Desuden blev der draget paralleller til hans interview med Oprah Winfrey i 2020.

En royal ekspert har hævdet, at det faktisk havde været effekten af hans bemærkning om den royale familie. Desuden sagde han, at han havde udtalt det af 'bitterhed' over, hvordan han og Meghan Markle blev behandlet før deres flytning til Californien.

"Det er blevet set som en stikpille hos nogle af dronningens rådgivere," sagde Richard Palmer, der er royal korrespondent hos Daily Express, til Royal Roundup-værten Pandora Forsyth

"Jeg tror, at der er en lille smule bitterhed tilbage efter han og Meghan blev gift, og de følte, at Meghan ikke fik den hjælp og støtte, hun havde brug for."

Også på de sociale medier er prins Harry blevet udsat for kritik for sine udtalelse. Der er flere tilhængere af det britiske kongehus, der har gjort det klart, at de mener, at han bør sige undskyld til dronningen.

"Han er nødt til at undskylde til alle fra dronningen og ned. Han har fornærmet alle," er der blandt andet en person, der har skrevet.

"Absolut bør Harry undskylde," lød det fra en anden, der har erklæret sig enig.

"Harrys kommentarer var nedladende mod dronningen, som har alle sine evner og stadig arbejder," skrev en person, der tilsyneladende mener, at prins Harry har en nedladende holdning til dronningen.